Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην εταιρεία Lidl

Απογειώστε την καριέρα σας στο συναρπαστικό κλάδο του Λιανικού Εμπορίου! Αναζητάμε ταλαντούχους απόφοιτους ανώτατων σπουδών για να αναλάβουν μία θέση εκπαιδευόμενου στελέχους, σε έναν από τους παρακάτω Τομείς των Kεντρικών μας υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη:

  • Οργάνωση Πωλήσεων
  • Διαχείριση Εμπορευμάτων
  • Logistics

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και υλοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την πρόσληψή σας ως Trainee γνωρίζετε τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας και αποκτάτε εξειδίκευση στη θέση που θα αναλάβετε. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είστε έτοιμος-η να αναλάβετε τη θέση, με προοπτικές εξέλιξης χωρίς όρια.

Στάδια 18μηνου προγράμματος Trainee

◾ 2 μήνες βασική εκπαίδευση: Ξεκινάτε την εκπαίδευσή σας στιςΚεντρικές υπηρεσίες, στη συνέχεια διαδοχικά σε όλες τις θέσεις κατ/τος(Υπάλληλος κατ/τος, Διευθυντής-τρια κατ/τος, Προϊστάμενος-η Πωλήσεων) και στις Περιφέρειές μας, σε θέσεις αποθήκης. Έτσι αποκτάτε θεμελιώδη γνώση της επιχείρησης.

◾ 10 μήνες εξειδίκευσης: Εκπαιδεύεστε στον Τομέα σας (Σίνδο Θες/νίκης) και σε επιπλέον 2 συνεργαζόμενους Τομείς στα Κεντρικά και στις Περιφέρειές μας, αναλαμβάνοντας τα πρώτα σας projects.

◾ 6 μήνες εμβάθυνσης: Πραγματοποιείτε μέρος της εκπαίδευσής σας στο εξωτερικό, με έξοδα της εταιρίας και διευρύνετε τις γνώσεις σας στον Τομέα που θα εργαστείτε.

Περισσότερα και αίτηση εδώ