Αποστολία Ζώη: η φωτογραφία που δημοσίευσε και το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της

Η Αποστολία Ζώη, αγαπά πάρα πολύ τον πατέρα της. Το έδειξε και με μία πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Έγραψε το εξής:

«Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου, ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικά … Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 είναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019… Σ’αγαπώ μπαμπά μου».

Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019.. Σ’αγαπώ μπαμπά μου.. #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις