Ποια θα είναι η παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή του Dancing With the Stars

Στις 26 Ιανουαρίου αναμένεται η πρεμιέρα του Dancing with the stars στον Ant1. Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πολλά υποψήφια ονόματα για την παρουσίαση του χορευτικού σόου, την κριτική επιτροπή αλλά και τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρω1νού, το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση είναι η… Ευαγγελία Αραβανή. Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία με τους ιθύνοντες σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.

Όσο για το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή, η μεγάλη έκπληξη είναι η πρώην παίκτρια του σόου και γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που φέτος θα την δούμε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Δίπλα της θα βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος ήταν και κριτής στο So You Think You Can Dance, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.

Τέλος όσον αφορά στα πρόσωπα που θα δούμε στη σκηνή να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο χορό, η παρέα του Πρω1νού αποκάλυψε πώς ένα βήμα πριν το μεγάλο ναι βρίσκονται οι: Χριστίνα Λαμπίρη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αντώνης Βλοντάκης, Δωροθέα Μερκούρη και Άνθιμος Ανανιάδης.

Δείτε σε βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

https://youtu.be/kfcUMqs1GXU

Πηγή: newsbeast.gr