Ημέρα της γυναίκας: 8 Μαρτίου 2018

Σήμερα γιορτάζουμε οι απανταχού γυναίκες σε όλο τον κόσμο! Χρόνια μας πολλά, λοιπόν!!

Μητέρες, αδελφές, σύζυγοι, ελεύθερες (και ωραίες), φοιτήτριες, εργαζόμενες, νοικοκυρές, όποιον ή οποίους ρόλους έχουμε, πάνω από όλα είμαστε και θα είμαστε γυναίκες!

Γιατί είναι ωραίο να είσαι γυναίκα:

Είναι ωραίο να νιώθεις πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις αγάπη και βοήθεια στους γύρω σου, αφού η γυναίκα από τη φύση της είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει πιο πολύ για τους άλλους, χωρίς αυτό να είναι κακό απαραίτητα, ή να ταυτίζεται με κάποια μορφή εκμετάλλευσης.

Επίσης η γυναίκα είναι αυτή που θα φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή, και η γέννηση για μένα προσωπικά, αποτελεί ένα μικρό θαύμα! Πλέον σκέφτεσαι για δύο, έχεις την ευθύνη για ένα μικρό άνθρωπο, και είναι σίγουρα μια ανιδιοτελής αγάπη.

Μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα και μάλιστα να τα κάνουμε καλά. Έχουμε μια ικανότητα συγκέντρωσης παραπάνω, τι να κάνουμε;

Αν θέλει μια γυναίκα, κάνει τον άντρα της ότι εκείνη θέλει και χωρίς μάλιστα ο άλλος να το αντιληφθεί με άσχημο τρόπο (του τύπου με σέρνει από την μύτη).

Η γυναίκα δεν μπαίνει στο στρατό, δεν υπηρετεί όπως οι φαντάροι.

Τέλος είμαστε, θεωρητικά πλέον, το “αδύναμο φύλο”, οι άντρες μας λατρεύουν, δεν θα μας χαλάσουν εύκολα χατήρι, από τον πατέρα μας, μέχρι τον αδελφό, τον κολλητό και τον άντρα μας αργότερα.

Τρόποι να γιορτάσουμε σήμερα!

Βγες με τις φίλες σου για ένα κρασί, για φαγητό, για ψώνια και διασκεδάστε μια μέρα χωρίς τους άντρες σας! Δικαιούσαι να σε ευχαριστήσεις λίγο, παίρνοντας σου ένα κόσμημα ή ένα φόρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που έχεις βάλει καιρό στο μάτι. Επίσης μπορείς να πας με μια σου φίλη για μανικιούρ ή και πεντικιούρ, και αν μπορείς να της το κάνεις και δώρο.

Νομίζω την δικαιούμαστε, αυτή την μέρα τον χρόνο μόνο για μας. . Εξάλλου τα γνωστά – άγνωστα “γυναικεία πράγματα” δεν θα τα καταλάβουν μάλλον ποτέ. Κι αυτό βέβαια είναι εντάξει, αλλά σήμερα αφιέρωσε πιο πολύ χρόνο σε σένα που γιορτάζεις και περιποιήσου λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.