Airbnb : Τι καλά προσφέρει – ποια τα αρνητικά της

Η νέα αυτή εφαρμογή ενοικιάσεως σπιτιών, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που την προτιμούν, όταν θέλουν να μείνουν κάπου στις διακοπές τους.

Τι προσφέρει όμως επί της ουσίας; Ποια είναι τα θετικά της και ποια τα αρνητικά που πρέπει να προσέξεις;

Αν επιλέξεις ένα σπίτι μέσω του Airbnb, θα έχεις όλες τις παροχές όπως είναι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, δηλαδή μπάνιο, κρεβάτι, αλλά όλα αυτά σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο, σε ένα ολόκληρο δηλαδή σπίτι, μόνο για σένα και την παρέα σου.

Μπορείς να βρεις αυτό το σπίτι με βάση το δικό σου γούστο. Στην αναζήτηση θα βρεις φίλτρα, όπως το αν θες να έχει πάρκινγκ, αν θες ολόκληρο χώρο, ή ιδιωτικό  ή κοινόχρηστο δωμάτιο και για πιο λόγο το θες επίσης (οικογενειακές διακοπές, επαγγελματικό ταξίδι, κ.α.). Θα συναντήσεις διαφορετικά είδη σπιτιού, συνηθισμένα και μη, π.χ σπηλιά, γκαρσονιέρα, μεζονέτα.

Από την άλλη πλευρά στα αρνητικά βρίσκονται η ασφάλεια που δεν έχεις σε σχέση με τη ρεσεψιόν όταν μένεις σε ξενοδοχείο. Επίσης μπορεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να είναι περίεργος και μέσα στην γκρίνια και τις απαιτήσεις.

Τέλος, αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις πριν κλείσεις κάποιο σπίτι μέσω του Airbnb, είναι να διαβάσεις τα σχόλια των αναγνωστών. Και επίσης μπορεί να σου αρέσει σαν εφαρμογή, που να την χρησιμοποιήσεις και συ για ένα δικό σου σπίτι!