Περίοδος: Μία λέξη, ένας πόνος.Τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στις γυναίκες;

Τις μέρες της περιόδου, καμία, μα καμία γυναίκα δεν αισθάνεται και πολύ ευδιάθετη. Όλο κάτι θα συμβεί, σχετικό πάντα με την περίοδο, που θα μας κάνει να αισθανθούμε άβολα, περίεργα, να έχουμε νεύρα, να θέλουμε να κλάψουμε, και γενικά οι ορμόνες μας δεν είναι στα καλύτερα τους.

Για να δούμε όμως τι από όλα αυτά που μας τυχαίου αυτές τις μέρες του μήνα, είναι μέσα στα πιο περίεργα;

1.Έχει άλλη μυρωδιά από την κανονική μας ο κόλπος. Αυτό βέβαια είναι εντελώς φυσικό να συμβαίνει με το αίμα που έχουμε στις μέρες της περιόδου.

2.Θέλεις να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο στο μπάνιο. Μπορεί να θες να δεις αν έχεις πολύ αίμα, γιατί παραδόξως και να μην έχεις, νιώθεις ότι εκεί κάτω τρέχει ποτάμι.

3.Δεν νιώθεις καθόλου, μα καθόλου άνετα που πονάς πάρα πολύ, και πρήζεσαι παντού Έτσι είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθείς άνετα το βράδυ, και ειδικά μπρούμυτα, δεν είσαι σε θέση να κάνεις γυμναστική, να κουνηθείς γενικά και πολύ, οπότε είσαι περιορισμένη.

4.Η ροή του αίματος, ειδικά τις πρώτες μέρες είναι τόση, που παρόλο που πας συνέχεια στην τουαλέτα, δεν σε σώζει και πολύ από το να μην λερωθείς.

5.Αν χρησιμοποιείς ταμπόν, φοβάσαι ότι την επόμενη φορά δεν θα τα καταφέρεις να το βγάλεις και θα μείνει για πάντα μέσα σου. Αυτό είναι και ένα από τα θέματα, μεταξύ των άλλων που σε αγχώνουν τις μέρες της περιόδου.