H Ryanair αναζητά προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, με χαρά ανακοινώνει το νέο, συναρπαστικό εκτενές πρόγραμμα προσλήψεων για την Άνοιξη του 2018.

Οι νέες θέσεις πληρώματος καμπίνας προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες σε φιλόδοξα μέλη πληρώματος καμπίνας για να ανελιχθούν εντός της Ryanair ενώ παράλληλα μπορούν να εξερευνούν αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς στα ρεπό τους και να συναντήσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους κάθε μέρα, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία.

Αυτή η μόνιμη θέση προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με ένα γενναιόδωρο επίδομα πρόσληψης και ένα νέο μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν σε αυτό τον ρόλο που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, είναι διασκεδαστικός και γεμάτος προκλήσεις.

Κάντε αίτηση τώρα παρακάτω για να συμμετάσχετε σε μία από τις ημέρες συνεντεύξεων και αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στην (Χώρα) αυτόν τον μήνα:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/05/2018

ΑΘΗΝΑ – 15/05/2018

Περισσότερα εδώ