Διαγωνισμός με δώρο την αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή COOLPIX W100 της NIKON

Το www.youthspot.eu και σε συνεργασία με τη NIKON προσφέρουν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή COOLPIX W100 στον/στη τυχερή που θα κερδίσει στο διαγωνισμό.

Η φωτογραφική μηχανή είναι αδιάβροχη και αντικραδασμική, οπότε ετοιμάσου για απίθανες λήψεις μέσα και έξω από το νερό. Το σετ περιλαμβάνει και υπέροχο τσαντάκι μεταφοράς (Family Kit).

Aναλυτικές πληροφορίες για τη φωτογραφική μηχανή και τα χαρακτηριστικά της εδώ

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και το Instagram.

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1) like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow τη σελίδα μας στο Instagram

2) share το ποστ του διαγωνισμού για το facebook ή tag 2 φίλους ή φίλες στο ποστ του Instagram

3) δήλωσε στην ακόλουθη φόρμα το ονοματεπώνυμο και το email σου:

[contact-form-7 id=”20263″ title=”Διαγωνισμοί_copy”]

Το 3ο βήμα είναι κοινό και για τις δύο πλατφόρμες. Τα email θα μπούνε όλα μαζί σε κλήρωση και θα γίνει κλήρωση με τη βοήθεια του random.org

———————

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι , εξαιρούνται οι συνεργάτες του διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Έγκυρες είναι οι συμμετοχές, όπου ο χρήστης κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα.

Η σελίδα μας στο facebook είναι η ακόλουθη:  https://www.facebook.com/youthspot.official/

και η σελίδα μας στο Instagaram είναι: https://www.instagram.com/youthspot.eu/

  1. Κάθε χρήστης (είτε προέρχεται από το facebook είτε από το Instagram) μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας μία φορά το email του. Email που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί θα μετράει μόνο μία φορά.
  2. Έγκυρες είναι οι συμμετοχές κι όσων ήδη έχουν κάνει like στη σελίδα μας στο facebook ή follow στη σελίδα μας στο Instagram. Σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε να έχουμε κάνει όλα τα υπόλοιπα βήματα κανονικά .
  3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3/8 έως και τις 2/9 και ο νικητής/νικήτρια θ’ ανακοινωθεί στις 4/9 από τις σελίδες μας.
  4. Το www.youthspot.eu δικαιούται να τροποποιήσει τους όρους να συντομεύσει ή να παρατείνει οποιαδήποτε προθεσμία ή διάρκεια αυτής, να ματαιώσει ή αναβάλει την ενέργεια με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα:

Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με οποιονδήποτε νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης και αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού μηνύματος, ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στον ανωτέρω Διαδικτυακό Τόπο δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο με το Διοργανωτή εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του εν λόγω νικητή θα καταλαμβάνει ο επιλαχών για τη συγκεκριμένη κλήρωση, ο οποίος ομοίως οφείλει να επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ημέρα αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού άλλως χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου.

  1. Το www.youthspot.eu δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα του προιόντος (το προιόν φέρει εγγύηση) καθώς και δεν φέρει  ευθύνη για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και σε κάθε περίπτωση απαλλάσσεται αζήμια των υποχρεώσεών της.
  2. Το www.youthspot.eu διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την εταιρεία μη νομότυπη, παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από την κλήρωση, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
  3. Με τη συμμετοχή τους στη κλήρωση με οποιοδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά και αποδέχονται ότι το www.youthspot.eu έχει το δικαίωμα να εντάξει τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων για ηλεκτρονικές ενημερώσεις.

Το ως άνω αρχείο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με διαφημιστικές – προωθητικές ενέργειες (marketing) των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας. Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός του ανωτέρω,νομικού προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο.

  1. Η συμμετοχή στην κλήρωση αυτή συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

Kαλή επιτυχία σε όλους!

Ευχαριστούμε πολύ!

Team Υouthspot