4 Λόγοι που μας αρέσει το φθινόπωρο!

Φθινόπωρο, μια συνέχεια του καλοκαιριού, αφού οι ζεστές μέρες του Αυγούστου, παίρνουν παράταση. Θα έρθουν βέβαια και τα πρωτοβρόχια, και το πέσιμο των φύλλων, αλλά μας αρέσει πιστεύω όλο αυτό το σκηνικό, αφού μια αλλαγή διώχνει την ρουτίνα, ακόμη και στον καιρό.

Επίσης το φθινόπωρο είναι η εποχή που γυρνάμε πίσω στην καθημερινότητά μας, μετά τις διακοπές, και ξαναρχίζουμε τις γνωστές μας δραστηριότητες. Άλλοι έχουμε εξεταστική, άλλοι δουλειά, άλλοι και τα δύο. Ξεκινάμε χόμπι, βλέπουμε τους φίλους μας και θέτουμε συχνά νέους στόχους.

Σε πολλούς όμως δεν αρέσει ιδιαίτερα αυτή η μεταβατική εποχή. Αν ανήκεις και συ ανάμεσα σε αυτούς, εδώ στο youthspot, σου έχουμε μερικούς καλούς λόγους, για να το σκεφτείς ξανά και ίσως τελικά αλλάξεις γνώμη!

  • Δες τα θετικά που φέρνει ο Σεπτέμβριος και γενικά το φθινόπωρο στην ζωή σου. Ποιες καλές αλλαγές σου δημιουργεί και ποια πράγματα που σου αρέσουν και δεν τα έκανες το καλοκαίρι, τώρα μπορείς να τα απολαύσεις.
  • Πήγαινε μίνι διακοπές. Ειδικά αν δεν τα κατάφερες μέχρι τον Αύγουστο να φύγεις για λίγο, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία. Ή ακόμη κι αν πήγες, οι φθινοπωρινές διακοπές, έχουν άλλη χάρη. Ούτε πολυκοσμία θα συναντήσεις, ούτε είναι ανάγκη να πας πάλι σε νησί. Τα μέρη που προσφέρονται για διακοπές χαλάρωσης τέτοια εποχή είναι πολλά και σίγουρα θα περάσεις τέλεια, άσε που θα γεμίσεις λίγο ακόμη τις μπαταρίες σου.
  • Δώσε παράταση στο καλοκαίρι σου. Επειδή έχουμε πλέον φθινόπωρο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Συνέχισε να βγαίνεις για τα ποτά με τις παρέες σου, να πηγαίνεις για το μπάνιο σου και να κοιμάσαι τα μεσημέρια.
  • Εξέτασε τα “θέλω” σου. Όπως ήδη είπαμε το φθινόπωρο, λίγο πολύ, μας βρίσκει όλους ανανεωμένους και πιο φρέσκους. Με καθαρό λοιπόν μυαλό είναι η ευκαιρία σου να δεις τι πραγματικά θες να κρατήσεις και τι να αλλάξεις αυτή τη νέα σεζόν που ξεκινά. Και μάλιστα προσπάθησε χωρίς εγωισμούς, να μην κάνεις εκπτώσεις στα “θέλω” σου.