GNTM: Διέγραψαν το προφίλ της Αμανατίδου, ξέσπασε η αδελφή της!

Η Άννα Αμανατίδου συμμετέχει στο Greece’s Next Top Model και μάλιστα πάει και πολύ καλά αφού παρά τις αρχικές προβλέψεις συνεχίζει στο παιχνίδι.

Κάποιοι παραβίασαν, όμως, το λογαριασμό της παίκτριας στο Instagram, γεγονός που προκάλεσε το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής της.

Η Ελενα Αμανατίδου, αδελφή της Άννας έγραψε τα εξής:

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου».

 

View this post on Instagram

 

Για όσους ψάχνουν και δεν βρίσκουν το προφιλ της Αννας!! ? #gntmgr @gntmgr @anna_amanatidou

A post shared by ?????????? ?????? (@elena_amanatidou) on