Christmas Fantasy Fun Park & Theater

CHRISTMAS FANTASY
-FUN PARK & THEATER-
Το Θαύμα των Χριστουγέννων

Κλειστό Κέντρο Ξιφασκίας, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού

7 Δεκεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019

Μια Μαγική Χριστουγεννιάτικη Εμπειρία

Γενική είσοδος για όλα τα παιχνίδια και τα θεάματα €12

Αυτά τα Χριστούγεννα το ραντεβού είναι στα νότια προάστια!

www.christmasfantasy.gr

Το Christmas Fantasy Fun Park and Theater άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει να γιορτάσετε φέτος τα πιο μαγικά Χριστούγεννα! Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους που θα απολαύσουν παιχνίδια και θεάματα απ’ όλον τον κόσμο με μόνο 12 ευρώ γενική είσοδο για ολόκληρη την ημέρα.

Σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο 7.500 τμ, ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε από το πρωί έως το βράδυ, με ασφάλεια και χωρίς να ανησυχείτε για τις ιδιοτροπίες του καιρού.

Με ένα μονάχα εισιτήριο, μπορείτε να δείτε ζωντανά επί σκηνής μια σειρά μουσικών, χορευτικών, ακροβατικών και ταχυδακτυλουργικών shows και performances με καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο:

XANA ZOO: Ένα φανταστικό πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα ο Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης Ελέφαντας, ο κατεργάρος Παπαγάλος και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα στήνουν ξέφρενο πάρτι!

 Ο Ρούντολφ το ελαφάκι και οι σκανταλιάρηδες Καλικάντζαροι: Μια παιδική μουσικοχορευτική παράσταση με ρυθμό, ένταση και γλύκα σαν ζεστή αγκαλιά. Αγαπημένα και αξιαγάπητα μικρά καλικαντζαράκια, αθώα, αφελή, άτακτα, απρόσεκτα κι αστεία, σας περιμένουν να τα ξετρυπώσετε! Ο Ρούντολφ το ελαφάκι με τη φωτεινή μυτούλα του θα σας δείξει το δρόμο…

 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ: Ένα μοναδικό magic show με τον βραβευμένο Μάγο Τρίσταν (Tristan), τον εντυπωσιακό Illusionist Άλεξ (Alex) και τον απίθανο ζογκλέρ Αντώνη Πασβάντη (Deva). Οι τρεις μάγοι σας χαρίζουν τα πιο «μαγικά δώρα»: Illusions, Αιωρήσεις, Fire Show, Ζογκλερικά και πολλά ακόμα θεάματα, που θα σας ταξιδέψουν σ’ έναν ονειρικό κόσμο γεμάτο οφθαλμαπάτες, μυστήριο, χιούμορ και πολλή μαγεία!

Μαζί τους η Μάγισσα του χορού Εύα Γαλάνη.

FANTASY CIRCUS: Ένα αλλιώτικο τσίρκο με πολλή-πολλή τέχνη και φαντασία. Μπορείτε να δείτε από κοντά το αστέρι που ανέδειξε η τηλεοπτική εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο μοναδικός Βασίλης Μουραΐτης παρουσιάζει ένα γοητευτικό Sand Art show. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί εικόνες με άμμο που αλλάζουν διαρκώς και διηγούνται ιστορίες. Μια εκπληκτική ζωντανή παράσταση όπου κάθε κόκκος άμμου γίνεται μια εικόνα, κάθε εικόνα γίνεται μια ιστορία … Στο Fantasy Circus θα δείτε ακόμα ένα εντυπωσιακό Bubble show με χιλιάδες πολύχρωμες φούσκες που κατακλύζουν τον χώρο. Από το τσίρκο δεν λείπουν ούτε οι κλόουν. Ο Askew και Tracy, οι Ερωτευμένοι Κλόουν, τραγουδούν και χορεύουν για εσάς. Μια μαγευτική παράσταση γεμάτη τραγούδι, γοητευτικές χορογραφίες με χούλα-χουπ, παιχνίδι με μαγικούς κρίκους και επιδείξεις αεροβατικής και ακροβατικής τέχνης. Και τέλος, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης προσφέρει ένα εντυπωσιακό ακροβατικό show με περιστρεφόμενο τροχό/Cyr Wheel σε μια επίδειξη δεξιοτεχνίας, ισορροπίας και καλλιτεχνικής αρτιότητας.