Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: η φωτογραφία της στα χιόνια και το τρυφερό της μήνυμα

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια η οποία αγαπάει τους φίλους της και της αρέσει να περνάει όμορφες στιγμές μαζί τους.

Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και πόσταρε δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram:

Mάλιστα στην πρώτη έγραψε και το εξής:

Αυτή η φωτογραφία είναι αρκετά κουνημένη, θολή, τα πρόσωπα δεν φαίνονται ξεκάθαρα, δεν ειναι ιδιαιτέρως κολακευτική .. σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγες τέλεια. Όπως κι εμείς. Με τα ελαττώματα μας, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τέλειοι, αλλά είμαστε φίλοι. Και μοιραζόμαστε στιγμές ευτυχίας και τρέλας όπως αυτή, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, που ξεχυθήκαμε έξω σαν τα μικρά παιδιά, μια αίσθηση που δυστυχώς δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία. Αλλά την ποστάρω γιατί μου προκαλεί ένα τεράστιο χαμόγελο! Ευχαριστώ όλους τους φίλους (εντός κι εκτός φωτογραφίας) που γιόρτασαν μαζί μου χθες. Κι ευχαριστώ και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές σας! Ήταν σαν να γιορτάσαμε όλοι μαζί!! Αγάπη, υγεία, ευτυχία, τρέλα!”

Δείτε τις φώτο:

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

Αυτη η φωτογραφία ειναι αρκετά κουνημένη, θολή, τα πρόσωπα δεν φαίνονται ξεκάθαρα, δεν ειναι ιδιαιτέρως κολακευτική .. σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγες τέλεια. Οπως κι εμείς. Με τα ελαττώματα μας, σε καμία περίπτωση δεν ειμαστε τέλειοι, αλλα ειμαστε φίλοι. Και μοιραζόμαστε στιγμες ευτυχίας και τρέλας οπως αυτη, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, που ξεχυθηκαμε εξω σαν τα μικρά παιδιά, μια αίσθηση που δυστυχώς δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία. Αλλα την ποστάρω γιατί μου προκαλει ένα τεράστιο χαμόγελο! Ευχαριστώ όλους τους φίλους (εντός κι εκτός φωτογραφίας) που γιόρτασαν μαζι μου χθες. Κι ευχαριστώ και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχες σας! Ηταν σαν να γιορτάσαμε όλοι μαζι!! Αγάπη, υγεία, ευτυχία, τρελα! #nameday #fest #friends #friendswillbefriends #snow #outside #gang #keeplaughing #keeplaying

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις