Αλκηστις Πρωτοψάλτη «Σε απευθείας σύνδεση» στο Gazarte!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
“Σε απευθείας σύνδεση”
Στο Gazarte
Aπό 7 Δεκεμβρίου 2018
κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Τελευταία παράσταση: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Για άλλη μία φορά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κρατά τα ηνία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας! Η διαχρονική καλλιτέχνης κατέρριψε και πάλι όλα τα αναμενόμενα, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό θαυμαστή της!

Είναι ένα ροκ συγκρότημα από μόνη της, έχει κέφι, έχει ενέργεια και το μεταδίδει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Έχει βάλει σκοπό και το 2019, να μας ξεσηκώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. «Σε απευθείας σύνδεση» από την ψυχή της στις ψυχές όλων μας, γεμίζει με κραδασμούς κάθε Δευτέρα και Παρασκευή το Gazarte και συνεχίζει ακάθεκτη με μία παράσταση θρίαμβο!

Μετά απο αρκετά χρόνια με μοναδικές συνεργασίες που άφησαν εποχή, η Άλκηστις επιστρέφει στην σκηνή του Gazarte με ροκ διάθεση , σε μια παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της!

Eνα πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένη με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες , με ευαισθησία , συμμετοχή και ενέργεια!

Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών που δημιουργούν μοναδικές εικόνες , ξεχωριστές στιγμές και μας χαρίζουν μελωδίες , σ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αισιόδοξο με ρυθμούς γρήγορους και παθιασμένους…..και όπως λέει και η Άλκηστις :

«Mουσικά μείγματα και εκρηκτικές χημείες,
χρώματα και ηχοχρώματα,
ρυθμοί και αρμονίες,
χορδές , μαγεία, ανάταση
και ψυχική ευθυγράμμιση,
με ανατροπές και διασκευές
να λάμψει το όνειρο
να λάμψουν και οι καρδιές !»

Μία χίμαιρα μουσικής, ήχων και ενέργειας θα ξεχυθεί στο main stage του Gazarte, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή «Σε απευθείας σύνδεση» !

Συμμετέχει ο ταλαντούχος νέος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.

Μουσικοί
Θωμάς Κοντογεώργης – Πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης – Μπάσο
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος – Τρομπόνι
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρες
Κώστας Μυλωνάς – Τύμπανα

Ενορχηστρώσεις : Θωμάς Κοντογεώργης