Cinema: οι πρεμιέρες της εβδομάδας στη μεγάλη οθόνη!

Πέμπτη σήμερα και έχουμε πρεμιέρα για αρκετές ταινίες στο σινεμά! Η θετική πλευρά της ζωής, η αρχική της ισότητας, Σέρλοκ Χολμς και Δρ Γουάτσον και το Flashbak αυτές που ξεχωρίσαμε. Αναλυτικά:

Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΧΑΡΤΜΙΡ
Ηθοποιοί: ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ, ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ, ΑΤΖΑ ΝΑΟΜΙ ΚΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΑΡΓΚΟΥΛΙΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Σκηνοθεσία: ΜΙΜΙ ΛΕΝΤΕΡ
Σενάριο: ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΤΕΠΛΕΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΣΤΙΝ ΘΕΡΟΥ, ΑΡΜΙ ΧΑΜΕΡ, ΦΕΛΙΣΙΤΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΤΖΑΚ ΡΕΪΝΟΡ, ΚΑΘΙ ΜΠΕΪΤΣ, ΣΑΜ ΟΥOΤΕΡΣΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η πραγματική ιστορία της Ruth Bader Ginsburg, μιας αγωνίστριας δικηγόρου και νέας μητέρας που αντιμετώπισε πολλές αντιξοότητες αλλά και μια σειρά από εμπόδια στον αγώνα της για ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η Ρουθ αναλαμβάνει μια επαναστατική φορολογική υπόθεση μαζί με τον σύζυγό της δικηγόρο Martin Ginsburg, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει ο τρόπος που τα δικαστήρια αντιμετωπίζουν τις σεξουαλικές διακρίσεις και η καριέρα της θα αλλάξει τελείως πορεία.

 

FLASHBACK

Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΜΙΛΕΡ
Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΜΕΪΠΛΣ
Ηθοποιοί: ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΝΤΙΝ, ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΥΖΜΑΝ, ΜΙΝΤΟΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΜΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής (Μάθιου Μοντίν) παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Όσο ο αστυνομικός (Σιλβέστερ Σταλόνε) βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει.

ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ & ΔΡ ΓΟΥΑΤΣΟΝ

Σκηνοθεσία: ΕΪΤΑΝ ΚΟΕΝ
Σενάριο: ΙΤΑΝ ΚΟΧΕΝ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΧΟΛ, TZON Σ. ΡΑΪΛΙ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το περίφημο κωμικό ντουέτο των “Step Brothers” επιστρέφει στους ρόλους του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Will Ferrell είναι ο Holmes και ο John C. Reilly είναι ο πιστός βοηθός του Watson σε μία ανατρεπτικά αστεία εκδοχή των ηρώων του Arthur Conan Doyle.