Σεμινάριο ‘NeuroMarketing’’

Σεμινάριο ‘NeuroMarketing’’
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:00 – 20:30
( Ώρα προσέλευσης: 17:45)

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα’‘Neuro Marketing’’.Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τι είναι το NeuroMarketing και πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
Το NeuroMarketing μας δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο αντίδρασής του κατά τις αγορές. Το Marketing μέσω της διαφορετικής οπτικής γωνίας του NeuroMarketing, μας δείχνει τον τρόπο λειτουργίας για την ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών.
Επιπλέον, θα γνωρίσουμε τα Πλεονεκτήματα, αλλά και τις Αδυναμίες των διαθέσιμων τεχνικών, συμπεριλαμβανομένου και του σχετικού χρόνου, πόρων και κόστους.
Τέλος, θα γίνει πρακτική εφαρμογή στα Digital Κανάλια πωλήσεων | E-shop και τον χρόνο παραμονής του καταναλωτή στο ‘’καλάθι των αγορών’’ (Real Consumer Analytics Buying Decisions).

Απευθύνεται:
-Σε Marketers,
-Σε Product Managers,
-Σε Συμβούλους Marketing,
-Σε φοιτητές που θέλουν να διευρίνουν τις γνώσεις τους και σπουδάζουν Marketing, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή και Συμπεριφορά Καταναλωτή,
-Σε όσους επιθυμούν να μάθουν το πώς συμπεριφέρονται οι καταναλωτές και το πώς αγοράζουν!

Θεματολογία Εισήγησης
-Τι είναι το neuromarketing | Ο ανθρώπινος εγκέφαλος,
-Συναίσθημα και Απόφαση Αγοράς προιόντων/υπηρεσιών,
-Neuro-Ethics,
-Neuromarketing σε σχέση με την τιμή και το προϊόν,
-Neuromarketing & branding,
-Neuromarketing & Συμπεριφορά καταναλωτή.

Εισηγητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος,Ph.D είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Επιπλέον, έχει 3 Μετα-Διδακτορικούς τίτλους στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns.
Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Στην Ακαδημαική καριέρα του έχει πάνω από 9.500+ ώρες Διδασκαλίας στην Ελλάδα και πάνω από 2.500+ σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ.

Τσιτσιπάς: ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram

Survivor 3: η παρουσίαση των Ελλήνων παικτών