Τι θέλει ένας άντρας στα 20 και τι στα 30

Τα δεδομένα όσο αφορά τις σχέσεις και το τι ζητάνε τα δύο φύλα έχουν αλλάξει σήμερα. Οι άντρες σκέφτονται συνήθως πολύ διαφορετικά στα 20 και στα 30 τους και οι προσωπικοί τους στόχοι, επηρεάζουν και την ερωτική τους ζωή.

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τι θέλει ένας άντρας για αρχή στα 20 του.

Οι πιο πολλοί σημερινοί εικοσάρηδες είναι μάλλον φοιτητές και απλά θέλουν να περνάνε καλά. Να διασκεδάζουν όσο πιο πολύ γίνεται και να γνωρίσουν κόσμο. Σίγουρα βέβαια θα κοιτάξουν και το μέλλον τους σιγά σιγά , αλλά το γεγονός ότι μπορεί να μένουν με γονείς ακόμη τους περιορίζει σε κάποια θέματα.

Βέβαια υπάρχουν και παιδιά σε αυτή την ηλικία που έχουν μια πιο ώριμη στάση, σκέφτονται το θέμα δουλειά, αλλά και στρατός και ίσως να δουλεύουν και όλη μέρα, για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.

Από την άλλη ένας άντρας στα 30 του λογικά έχει ξεμπερδέψει με κάποια βασικά θέματα και κοιτάζει πιο πολύ την προσωπική του εξέλιξη. Το θέμα οικογένεια είναι η αλήθεια δεν απασχολεί μάλλον πολύ την γενιά αυτή, αφού οι πιο πολλοί το αφήνουν για πιο μεγάλες ηλικίες,35 δηλαδή και έπειτα.

Όμως πιο πιθανό είναι να έχουν ήδη στο ενεργητικό τους μια μακροχρόνια σχέση και άρα να ξέρουν πιο σίγουρα τι ζητάνε από μια γυναίκα,αλλά και τι προσφέρουν. Θα είναι δηλαδή πιο κατασταλαγμένοι από τους εικοσάχρονος και θα τους αρέσει να κάνουν πράγματα διαφορετικά από τα ξενύχτια στα μπουζούκια,όπως είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Εμείς οι γυναίκες μάλλον βέβαια κάποια πράγματα τα βλέπουμε αλλιώς και πιθανόν να σκεφτόμαστε λίγο πέρα μπορεί από την ηλικία μας, αλλά πρέπει να ξέρουμε και σε τι διαθέση είναι ο άντρας απέναντι μας για να δούμε πώς θα κινηθούμε και εμείς.