4 Σειρές για να δεις στο Netflix – Οι προτάσεις μας

Σου έχουμε προτάσεις για σειρά στο Netflix. Αν δεν έχεις ήδη μπορείς να πάρεις τη δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα και να ξεκινήσεις.

The Crown

Τα γεγονότα της σειράς The Crown, διαδραματίζονται την εποχή της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, και την σχέση ανάμεσα στο Buckingham Palace και το 10 Downing Street. Το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα χαρακτηρίζεται από σημαντικά γεγονότα και στο πλαίσιο αυτό θα παρακολουθήσουμε διάφορες διαμάχες, κόντρες και πάθη μεταξύ των πρωταγωνιστών και ηρώων. Η σειρά εισχωρεί στα βάθη της ζωής της βασιλικής οικογένειας με διακριτικό τρόπο και μας την παρουσιάζει από διάφορες οπτικές πλευρές και γωνίες.

The Haunting of Hill House

Είναι μια σειρά μυστηρίου, με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια και που πραγματικά θα σε κάνει να “δεις όλα”! Πρωταγωνιστεί μια οικογένεια, οι Κρέιν , που αγοράζουν και έπειτα πουλάνε μεγάλα σπίτια, μέχρι να φτιάξει το δικό της. Όταν τελικά θα μετακομίσουν σε μια έπαυλη , στην Μασαχουσέτη, με μεγάλες σκάλες και διαδρόμους, θα δούμε στην ουσία όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στις ταινίες τρόμου. Η σειρά αυτή σίγουρα θα σε κερδίσει και θα ανυπομονείς στο τέλος για τον δεύτερο κύκλο, που όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσει το 2020, αλλά με εντελώς διαφορετικό story, αυτή την φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=G9OzG53VwIk

Peaky Blinders

Προσωπικά μια από τις αγαπημένες μου σειρές, που ανυπομονώ για την συνέχεια της. Η σειρά διαδραματίζεται στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ του 1919. Οι Peaky Blinders στην ουσία είναι μια συμμορία,που κυριαρχεί στις γειτονίες της πόλης και ασχολείται με το ποτό, που τότε απαγορευόταν, με τα πορνεία, τον παράνομο τζόγο αλλά και πολλές ληστείες. Η συμμορία αποτελείται από τα μέλη της οικογένειας Σέλμπι και βλέπουμε τόσο την καθημερινότητά τους, τους έρωτες τους και τα πάθη τους,αλλά και το πως θα εξελιχθούν σε άλλες δραστηριότητες, μέχρι και την πολιτική. Μόνιμος εχθρός τους στις πρώτες σεζόν θα είναι ο επιθεωρητής Κάμπελ που θέλει να επαναφέρει την τάξη.

Narcos

Τέλος μια ακόμη σειρά που αξίζει να παρακολουθήσεις στο Netflix, είναι η σειρά Narcos. Αποτελείται από 3 σεζόν και 30 επεισόδια και η ιστορία είναι για την προσπάθεια που κάνουν δύο αστυνομικοί για να συλλάβουν τον Pablo Escobar , που ελέγχει το καρτέλ στο Μεντεγίν. Γενικά στα επεισόδια, αστυνομικού κυρίως χαρακτήρα θα δούμε να “πέφτει πιστολίδι” και να γίνεται ένα τρελό κυνηγητό.

https://www.youtube.com/watch?v=FJ7B3qbj-5s