Πολυξένη Καράκογλου και Δημήτρης Βουτσάς στο Kremlino Gallery Bar

Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς
στο Kremlino Gallery Bar
Σάββατα 2 & 9 Μαρτίου 2019

Η Μικρή Άρκτος προτείνει τη μουσική παράσταση των Πολυξένη Καράκογλου & Δημήτρης Βουτσάς με τίτλο Εδώ & τώρα σε επιμέλεια Μαργαρίτας Μυτιληναίου!

KREMLINO Gallery Bar (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς)

Δύο νέα παιδιά, η Πολυξένη και ο Δημήτρης, έρχονται στο KREMLINO Gallery Bar με εφόδιο τη φωνή τους και αποσκευές γεμάτες τραγούδια ανθεκτικά στο χρόνο αλλά και «καρπούς» τελευταίας εσοδείας!

Θα τραγουδήσουν για τους ανολοκλήρωτους έρωτες της ζωής μας και για τις ανθρώπινες αντοχές. Θα αφηγηθούν ιστορίες για τη δύναμη και την αδυναμία μας που μέσα από στίχους και μελωδίες έγιναν κομμάτι της ταυτότητάς μας.

Η Πολυξένη Καράκογλου και ο Δημήτρης Βουτσάς, δύο από τους νέους ερμηνευτές που διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση- έκπληξη με την υπογραφή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Μέσα στο πρόγραμμα οι μεγάλοι δημιουργοί συναντούν τους σύγχρονους τραγουδοποιούς και, ταυτόχρονα, οι δυο νέοι ερμηνευτές παρουσιάζουν δείγματα από το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο παρόν τους στη δισκογραφία.

Η Πολυξένη συνεργάζεται με την Αθηνά Σπανού και τον Γρηγόρη Πολύζο και ο Δημήτρης με την Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Μίμη Νικολόπουλο.

Σάββατο 2 & 9 Μαρτίου , στις 22:00 το βράδυ, στη μουσική σκηνή KREMLINO Gallery Bar, τα δύο παιδιά δίνουν φωνή σε όνειρα και εφιάλτες και διηγούνται ιστορίες με happy ή… καθόλου end ενώνοντας το χτες με το σήμερα!