Φάκελος γυναικεία ομορφιά: Τι να έχεις στο νεσεσέρ σου

Εμείς οι γυναίκες ως γνωστόν, δύσκολα κάνουμε χωρίς τα καλλυντικά μας.  Ειδικά αν είναι να λείπουμε όλη μέρα από το σπίτι, νομίζω πως είναι απαραίτητο να έχουμε μαζί μας κάποια προϊόντα ομορφιάς τόσο για παν ενδεχόμενο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει, όσο και για να φρεσκαριστούμε ώστε να έχουμε την απαραίτητη λάμψη αλλά και αυτοπεποίθηση!

Ας δούμε λοιπόν τι θα «κρύβει» το γυναικείο μας νεσεσέρ

Μάσκαρα

Ειδικά αν δεν είσαι fun του υπερβολικού make up και προτιμάς ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, τότε μια απλή μαύρη μάσκαρα είναι ιδανική επιλογή για σένα, αφού θα δώσει όση ένταση είναι αρκετή στο βλέμμα σου. Extra tip: Διάλεξε μια αδιάβροχη μάσκαρα για όγκο!

Eyeliner

Βρες τι είδους eyeliner σε βολεύει, σε στυλ για παράδειγμα μαρκαδόρου, ώστε να το έχεις πάντα στην τσάντα σου και να μπορείς να κάνεις ένα βραδινό look, μετά την δουλειά ή την σχολή, αν κανονίσεις σε μπαράκι ή κάτι άλλο.

BB Cream

Αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις το κλασσικό make up, ίσως επειδή νιώθεις να σου «βαραίνει» την επιδερμίδα του προσώπου σου, αλλά θες ωστόσο ένα προϊόν που θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει ματ και παράλληλα να καλύψεις τυχόν σημάδια, για παράδειγμα κάποιο σπυράκι, τότε μια BB Cream, μάλλον είναι τέλεια. Στην αγορά μάλιστα θα βρεις πολλές επιλογές σε τέτοιου είδους κρέμες προσώπου, προσιτές οικονομικά, συν ότι κάποιες προσφέρουν και αντηλιακή προστασία.

Ρουζ

Για σένα που θες να τονίσεις λίγο τα μάγουλά σου και γενικά να «φωτίσεις» το πρόσωπό σου, τότε σου χρειάζεται στο νεσεσέρ σου, ένα ρουζ. Βρες την ιδανική απόχρωση και το χρώμα που σου πάει και θα είσαι έτοιμη! Μην βάλεις όμως μεγάλη ποσότητα, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σε κολακέψει, τόσο- όσο.

Κραγιόν

Θα σου πρότεινα, να έχεις στην τσάντα σου δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν για τον εξής λόγο: ένα πιο απαλό και με φυσικό τόνο κραγιόν για τις πρωινές-μεσημεριανές ώρες που είσαι στην σχολή ή εργάζεσαι και ένα πιο έντονο κραγιόν, που θα το χρησιμοποιείς στις πιο βραδινές σου βόλτες. Βέβαια εδώ πρέπει να προσέξεις τι χρώματα θα διαλέξεις, βάση της επιδερμίδας σου, αν είναι πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα, βάση του γενικότερου στυλ σου, αλλά και του μακιγιάζ σου.

Για παράδειγμα δεν είναι τόσο ταιριαστό το έντονο βλέμμα μαζί με τα έντονα χείλη. Γενικά θα σου έλεγα, αν θέλεις να έχεις ένα πιο  γήινο κραγιόν κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου και ένα πιο ροζ ή κόκκινο ή γήινου χρώματος για το βράδυ. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ανάμεσα σε απλό μολύβι χειλιών, σε ματ κραγιόν ή σε lip-gloss.

Extra:  Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί στο νεσεσέρ σου ένα ή δύο μικρά πινελάκια μακιγιάζ και μαντηλάκια καθαρισμού.