Συνέντευξη με την Μαριάννα Παινέση από το GNTM!

Η Μαριάννα Παινέση, που ήταν στις τρεις φιναλίστ του αγαπημένου τηλεοπτικού σόου, Next Top Model, είναι ένα νέο κορίτσι, με σπάνια ομορφιά και πολύ απλός άνθρωπος θα λέγαμε.

 

Μας απάντησε αμέσως στην πρόσκληση μας για μια συνέντευξη μαζί της και χαρήκαμε πολύ που την γνωρίσαμε. Ας δούμε όμως καλύτερα τι μας είπε η ίδια.

1) Μαριάννα έχεις τελειώσει παιδαγωγικά και έχεις κάνει και μεταπτυχιακό. Ήταν η πρώτη σου επιλογή και θα το σκεφτόσουν ίσως να το συνδυάσεις με το modeling;

Τα παιδαγωγικά ήταν η πρώτη μου επιλογή. Παρόλο που είναι κάτι που μου άρεσε από μικρή, όπως και πολλά άλλα, κάπου μεταξύ πρώτης και δευτέρας Λυκείου το αποφάσισα, ουσιαστικά. Φυσικά και θα σκεφτόμουν να τα συνδύαζα. Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ full time με το modeling, γιατί είναι μια δουλειά που μπορεί να χρειαστεί να βρεθείς οπουδήποτε αναπάσα στιγμή.

2) Επίσης έχεις κάνει λάτιν και kung Fu. Τι σου αρέσει στο καθένα; Τι άλλο θα ήθελες να δοκιμάσεις;

Στο λάτιν μου άρεσε πολύ ο ρυθμός. Έτσι κι αλλιώς η μουσική είναι κάτι που μου άρεσε πολύ και λατρεύω να την συνδυάζω με τον χορό. Στο kung fu από την άλλη μου αρέσει η δύναμη που αποπνέει. Εξάλλου είναι η καλύτερη εκτόνωση.

3) Τι σημαίνει για σένα έρωτας;

Δύσκολο να περιγράψεις τι είναι έρωτας. Θα έλεγα η χημεία ή να ομορφαίνει η μέρα σου, με μια μόνο καλημέρα! Δεν είμαι ρομαντική, αλλά εδώ μιλάμε για έρωτα!

4) Τι προσέχεις σε έναν άντρα;

Όταν τον αντικρύσω για πρώτη φορά θα κοιτάξω την εμφάνισή του. Από κει και πέρα, θα προσέξω μικρά πράγματα στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, που έχουν όμως μεγάλη σημασία! Θέλω ο άνθρωπος που θα έχω δίπλα μου να είναι θετικός άνθρωπος και λίγο ζεν, όπως κι εγώ.

5) Ξέρω ότι θα το έχεις απαντήσει πολλές φορές αλλά πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Next top model? Τι στόχους είχες και δύο πράγματα που αποκόμισες;

Στο GNTM δήλωσα συμμετοχή μετά από παρότρυνση φίλων και γνωστών. Μέσα από την συμμετοχή μου εκεί ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για το modeling και να βοηθηθώ μέσω της προβολής ώστε να έχω περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις μετά. Νομίζω αυτά είναι και τα δύο βασικά πράγματα που αποκόμισα από εκεί.

6) Πώς σε φαντάζεσαι στα 30 σου;

Στα 30 μου με φαντάζομαι να ασχολούμαι ακόμη με το modeling, πιθανόν έτοιμη να κάνω οικογένεια και να συνδυάσω πλέον το modeling με τα παιδαγωγικά.

7) Φιλία ή σχέση πάνω από όλα;

Θα μπορούσα να απαντήσω αμέσως φιλία, με το σκεπτικό ότι οι φίλοι είναι παντοτινοί. Ωστόσο είναι δύσκολο το δίλημμα και νομίζω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Έτσι κι αλλιώς είναι δύο διαφορετικές σχέσεις, βασικές και οι δύο στη ζωή μας.

8) Τι σε αγχώνει περισσότερο ή σε φοβίζει στη ζωή;

Ίσως με αγχώνουν λίγο κάποια πράγματα σχετικά με το μέλλον μου αλλά και πάλι δεν θα έλεγα ότι με φοβίζει κάτι στην ζωή μου!

9)Τώρα στο μόντελινγκ τι δουλειές κάνεις ; Είσαι σε κάποιο πρακτορείο;

Τώρα κάνω αρκετές φωτογραφήσεις αλλά έχω κάνει και διαφημιστικό για γνωστή εταιρία που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά θα περπατήσω και σε επιδείξεις. Είμαι σε κάποιο πρακτορείο αλλά κλείνω και μόνη μου δουλίτσες.

Σε ευχαριστώ πολύ Μαριάννα για την υπέροχη συνεντεύξη και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!