Ξεσήκωσε όλες τις αισθήσεις!

Το σεξ το έχουμε συνδυάσει σχεδόν αποκλειστικά με την αίσθηση της αφής, δηλαδή με χάδια, φιλιά, αγκαλιές και…όλα τα υπόλοιπα που ξέρεις! Όμως αυτά τα κύματα χαράς και ηδονής που φτάνουν στον εγκέφαλό μας όταν έχουμε σεξουαλική επαφή, μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα όταν συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις μας.

Κάνε την όρασή σου να συμμετέχει ενεργά στα σεξουαλικά δρώμενα. Άναψε κεριά και οπωσδήποτε τόλμησε να κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς να κλείνεις τα πατζούρια. Ένα βράδυ απολαύστε τα “παιχνίδια ” σας μπροστά σε ένα μεγάλο καθρέφτη ώστε να βλέπετε και οι δύο τα σώματά σας να ενώνονται.

Η όσφρηση μπορεί να κάνει το σεξ εξαιρετικά απολαυστικό. Διάλεξε αιθέρια έλαια που θεωρούνται αφροδισιακά όπως το ylang ylang. Μερικές σταγόνες στη συσκευή καύσης θα κάνουν το χώρο επικίνδυνα ερωτικό. Αλλά να ξέρεις ότι το πιο ερεθιστικό άρωμα είναι αυτό που αναδίδει το κορμί σου.

Η ακοή απογειώνει το σεξ, ψιθύρισε λόγια που μόνο εσύ ξέρεις πόσο ανάβουν τον(την) σύντροφό σου. Και φυσικά ζήτησε να ψιθυρίζει και σε σένα αυτά που σε ερεθίζουν.

Την αίσθηση της γεύσης μπορείς να τη διεγείρεις με φαγώσιμα εσώρουχα. Εκείνα που είναι φτιαγμένα με καραμελίτσες…αλλά και ο παραδοσιακός τρόπος είναι αξεπέραστος: σαντιγί! Ψέκασε με σαντιγί ένα σημείο του κορμιού σου με το οποίο θες να ασχοληθεί περισσότερο και θα βιώσεις την υπέρτατη απόλαυση.