Γίνετε άταχτοι…στο ασανσέρ!

Έχεις ζήσει πολλές φορές με τη σύντροφό σου το σενάριο με τα σέξι εσώρουχα, τα κεριά και τα χάδια μπροστά στο τζάκι. Για αρκετό καιρό ένιωθες ότι όλο αυτό το σκηνικό σε έκανε να νιώθεις ότι το σεξ που ακολουθεί είναι απίστευτο, υπέροχο, θεϊκό!!!

Το ότι το προσπαθείτε ακόμη είναι καλό σημάδι αλλά ίσως αυτή η προσπάθεια, με το επαναλαμβανόμενο σενάριο, αντί να βελτιώσει τα πράγματα μάλλον θα τα χειροτερέψει. Εσύ αναζητάς την έξαψη, το συναρπαστικό σεξ με ποικιλία και θες η ερωτική σου ζωή να είναι έντονη, ζωηρή και τολμηρή. Έχεις το σπουδαιότερο εφόδιο για να καταφέρεις αυτό που θέλεις: είναι τα συναισθήματα για τη σύντροφό σου αλλά και τα δικά της για σένα.

Γιατί μόνο όταν υπάρχει συναίσθημα μπορεί πραγματικά το σεξ να σε απογειώσει! Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να αλλάξετε σεξουαλικά μονοπάτια, διαλέξτε αχαρτογράφητες για σας περιοχές και κάνετε δειλούς πειραματισμούς, τουλάχιστο στην αρχή.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή «γιορτή» μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας σας. Εφόσον βέβαια δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας! Καλό είναι να φοράτε κατάλληλα ρούχα και να φροντίσετε να είστε άψογοι όταν ανοίξει η πόρτα. Γιατί αν σας πετύχει η θρησκευόμενη διαχειρίστρια, μάλλον δε θα κυλήσει καλά η βραδιά σας!