Summer Nostos Festival 2019 | Επιστροφή στα Καλύτερά μας Καλοκαίρια

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, χορό, τέχνες, αθλητισμό, το 8o Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ και τη 2η Ημερίδα του SNF Agora Institute, τον αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, δράσεις για παιδιά και οικογένειες, και πολλά πολλά άλλα σε ένα φεστιβάλ που συγκεντρώνει περισσότερους από 700 καλλιτέχνες!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας προσκαλεί όλους σε έναν από τους πιο αγαπημένους θεσμούς και προορισμούς του ελληνικού καλοκαιριού, μια ανοιχτή γιορτή πολιτισμού, άθλησης, συνύπαρξης, διαλόγου, εκπαίδευσης και φυσικά παιχνιδιού. Η έννοια του Νόστου ενεργοποιείται με περισσότερες από εβδομήντα εκδηλώσεις, εκατοντάδες καλλιτέχνες και ειδικούς σε θέματα άθλησης και επιστημών. Ένα πρόγραμμα οκτώ ημερών με ελεύθερη είσοδο, γεμάτο εμπειρίες, συναισθήματα και συζητήσεις.

Mέσω μιας εντελώς διαφορετικής και αναπάντεχα απολαυστικής παρουσίασης, την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν, παίζοντας, χρήσιμες πληροφορίες για το φετινό πρόγραμμα του Summer Nostos Festival, αλλά και εκπλήξεις που επιφυλάσσει φέτος για τους επισκέπτες του. Την παρουσίαση – παιχνίδι συντόνισε ο stand-up comedian Λάμπρος Φισφής μαζί με την καλλιτεχνική διευθύντρια του SNFestival, Μίλυ Πασχάλη που μίλησε αναλυτικά για τη φετινή διοργάνωση.

Περισσότερα εδώ