Που πάνε οι εξαφανισμένοι άντρες;

Το αιώνιο πρόβλημαερώτημα πολλών γυναικών, για τους άντρες που αποφασίζουν, χωρίς κάποια εξήγηση, απλώς να εξαφανιστούν. Και μένεις μετά εσύ να αναρωτιέσαι τι είπες ή τι έκανες λάθος.

Όχι φίλη μου, δεν φταις εσύ, αν ο άλλος είπε ψέματα, αν δεν ξέρει τι του γίνεται, ή αν δεν κάνει για σένα. Δεν μπορώ βλέπεις να τον χαρακτηρίσω κι αλλιώς! Οι άντρες λοιπόν,που ακολουθούν την μέθοδο ghosting, αυξάνονται και πληθύνονται.

Και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ότι το κάνουν αυτό, χωρίς εννοείται να αποτελεί δικαιολογία είναι ότι καταβάθος, δεν έχουν τα κότσια, να σε αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο και να σου πούνε κατάματα την οποία αλήθεια τους.

Γιατί σίγουρα την προτιμάς, από το να σε κοροϊδεύουν ή να φεύγουν από την ζωή σου, τόσο απότομα όσο και μπήκαν. Όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την εξαφάνιση των αντρών;

Σίγουρα ένας λόγος είναι ότι το έπαιζαν σε διπλό, τουλάχιστον ταμπλό,δεν τους βγήκε με σένα, και πήγαν στην πρώτη ή δεύτερη επιλογή τους, ανάλογα. Τώρα γιατί δεν επέλεξαν εσένα φίλη μου; Μπορεί να ήσασταν στην ίδια φάση στην ερωτική σας ζωή, να το κατάλαβαν και να την έκαναν με ελαφρά. Μπορεί επίσης να μην τους άρεσες αρκετά.

Όπως και να έχει όφειλαν να σου πούνε ότι χάρηκαν για την γνωριμία, αλλά ήταν ως εκεί κι όχι απλά να πάψετε να μιλάτε χωρίς άλλη αιτία από την μια μέρα στην άλλη. Και πίστεψέ με άντρες που το κάνουν αυτό, είναι συνήθως όσοι σου τάζουν πράγματα από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας, όσοι σου λένε οτι μισούν το ψέμα και την κοροϊδία και το παίζουν ηθικοί και ρομαντικοί.

Επίσης όμως ένας λόγος που μπορεί να εξαφανιστούν είναι ότι γύρισε η πρώην τους, την οποία όσο κι αν έλεγαν ότι την έχουν ξεπεράσει, ξαφνικά την θέλουν πάλι πίσω,για να δοκιμάσουν μια ακόμη φορά.