ΠΜΣ στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί υποψηφίους φοιτητές για υποβολή αιτήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οικονομική & Επιχειρησιακή Στρατηγική» (Master of Science in Economic & Business Strategy). Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας (4 εξάμηνα) και τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο 2019.

Τόσο η μοναδικότητα του προγράμματος στον Ελληνικό χώρο όσο και η πετυχημένη πορεία των αποφοίτων του από το 2006, το καθιστούν ως μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους διαθέτουν ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα. Το πρόγραμμα συνδυάζει την ανάλυση που προσφέρει η οικονομική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, η οποία εμπλουτίζεται και τεκμηριώνεται μέσα από μελέτες περιπτώσεων και πραγματικά περιστατικά που παρουσιάζουν στελέχη της αγοράς.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα, έχοντας ως κεντρική κατεύθυνση την Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική, πλαισιώνεται από τη Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Πόρων, την Οικονομική Ανάλυση του Παγκόσμιου Περιβάλλοντος και τη Στρατηγική των Επενδύσεων, τη Διαχείριση Κινδύνου, Επιχειρηματικών Καινοτομιών, Αποθεμάτων και την Οικονομοτεχνική Ανάλυση. Οι απόφοιτοί του προγράμματος καταλαμβάνουν με μεγάλη επιτυχία στελεχιακές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Bank of Cyprus, Pricewaterhouse, Thornton, ΟΤΕ, Wind, Vodafone, Coca Cola, Βιοϊατρική, Πλαίσιο, κά.

Η μεγάλη επιτυχία του Προγράμματος και η σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, καθώς επίσης και η Επαγγελματική Αποκατάσταση των αποφοίτων του Προγράμματος, αναγνωρίστηκαν πρόσφατα από την Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης της Α.ΔΙ.Π, όσο και απο έρευνα που διεξήχθη για τους αποφοίτους του ΠΜΣ-ΟΕΣ.

Yποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για εισδοχή στο πρόγραμμα έως 14/06/2019. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και ταχυδρομικώς εφόσον αποσταλούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος 2019

Ιστοσελίδα προγράμματος www.msc-ebs.gr

Email: strategy@unipi.gr