Λέμε όχι στη ρουτίνα!

Η ρουτίνα μπορεί να εξαφανίσει τον έρωτα αλλά και το σεξ. Για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σου χρειάζεται προσπάθεια και φαντασία. Ιδιαίτερα στο κρεβάτι!

Αν δεν μπορείς να σκεφτείς και πολλά, πάρε τα κατάλληλα βιβλία και ξεκίνα διάβασμα. Αν είναι να χρησιμοποιήσεις το Κάμα Σούτρα γυμνάσου καλά, αλλιώς με μερικές στάσεις το λουμπάγκο δε θα το αποφύγεις! Είναι τόσες στάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις: του κάβουρα, του πιθήκου, της χελώνας…γιατί να μην πειραματιστείτε και σ’ αυτό;

Αν νιώθεις εσύ σέξι, θα κάνεις και το (τη) σύντροφό σου να αισθάνεται το ίδιο. Γι’ αυτό κάνε τον εαυτό σου να νιώθει καλά, κάνε ψώνια και ανανέωσε τα ρούχα σου (και τα εσώρουχα!), πήγαινε σε ένα ινστιτούτο να σου κάνουν μασάζ ή ό,τι άλλο σε ευχαριστεί. Και οπωσδήποτε πρόσεχε το σώμα σου. Ακόμη και 2-3 κιλά να χάσεις θα νιώθεις πιο ερωτικός και επιθυμητός.

Ξεκινήστε μαζί μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο άθλημα π.χ. τένις. Αν δεν το έχετε με τα αθλήματα, μπορείτε να καθιερώσετε ορισμένες μέρες της εβδομάδας να πάτε για περπάτημα στην παραλία, στο πάρκο, στο δάσος, ακόμη και σε δρόμους. Μπορείτε να πηγαίνετε σε άλλες περιοχές από αυτή που μένετε, να προσπαθείτε να τις ανακαλύπτετε και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μιλάτε με το σύντροφό σας, να επικοινωνείτε, που είναι το σημαντικότερο για τη διατήρηση της σχέσης.