Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά στα 63 του χρόνια και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο το καλλιτεχνικό κόσμο. Αγαπήθηκε πάρα πολύ από το ελληνικό κοινό και είχε πραγματικά πάρα πολλά τραγούδια που αγαπήσαμε.

Το τελευταίο διάστημα ήταν σε περιοδεία μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου και είχαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Αύριο είχαν προγραμματισμένη συναυλία στο Ηρώδειο και στις 11 στην Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα, για τη συνεργασία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και πόσο χαρούμενος είναι γι’ αυτό. Μίλησε επίσης για το πόσο είναι σημαντικό είναι το “μαζί” και όχι ο καθένας μόνος του, είπε μεταξύ άλλων:

“Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Εντάξει, εμείς είμαστε και προνομιούχοι άνθρωποι, ζούμε στην Ελλάδα, που ό,τι και να γίνει έρχεται το καλοκαίρι, ξεχνιόμαστε, βγαίνουμε έξω, είμαστε μαζί.

Το μυστικό είναι το μαζί, δεν μπορείς να είσαι στη μοναξιά. Θέλει μαζί, όλοι μαζί… Ο καθένας να νομίζει ότι έχει καβαλήσει ένα καλάμι και να τρέχει, δεν πάει…

Δείτε το βίντεο: