Νέες Διακρίσεις των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ

O διεθνής φορέας Quacquarelli Symonds (QS) κατέταξε για το έτος 2020 τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του ΟΠΑ μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως.

Τα ΠΜΣ Επιχειρηματικής Αναλυτικής και Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας κατατάχθηκαν στην 51+ θέση παγκοσμίως στα επιστημονικά πεδία τους, ενώ το ΠΜΣ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κατατάχθηκε στην 73η θέση παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, τα ΠΜΣ πλήρους φοίτησης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και πιο συγκεκριμένα, το ΠΜΣ στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό (MBA International) και το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA (Master in Business Administration) κατέλαβαν τη θέση 131-140 στον κόσμο, και την 39η στην Ευρώπη. Η εν λόγω πολύ σημαντική κατάταξη των παραπάνω ΠΜΣ προέκυψε από την ικανοποίηση των κριτηρίων κατάταξης που χρησιμοποιεί ο διεθνής φορέας QS, όπως η απορροφητικότητα  των αποφοίτων των συγκεκριμένων προγραμμάτων στην αγορά εργασίας, η φήμη στους εργοδότες και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και η απήχηση της ερευνητικής δραστηριότητας των διδασκόντων στα ΠΜΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την κατάταξη των ΠΜΣ του ΟΠΑ, επισκεφθείτε τους συνδέσμους: https://www.topmba.com/mba-rankings/2020 και https://www.topuniversities.com/business-masters-rankings/2020.