Συνέδριο Τραπεζικού και Ασφαλιστικού Δικαίου της ELSA Greece στην Αθήνα

Σε μία Ευρώπη, σε μία χώρα όπου βιώνει σημαντικές οικονομικές και δημοσιονομικές μεταβολές η νομική επιστήμη δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Τραπεζικά και Ασφαλιστικά ζητήματα ανακύπτουν συνεχώς. Συγχρόνως, όμως, θεσπίζονται νέα νομικά πλαίσια για να ρυθμίσουν τα παραπάνω ζητήματα.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, η ELSA Greece (European Law Students Association of Greece) διοργανώνει το Banking and Insurance Law Conference υπό την ακαδημαϊκή εποπτεία του Καθηγητή Δημοσίου Οικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστου Γκόρτσου. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και έχει τη στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και δικηγορικών εταιρειών του κλάδου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην συνεδριακή αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) , την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Το Συνέδριο πλαισιώνεται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και εξειδικευμένους δικηγόρους. Σκοπός του εν λόγω Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει μία σφαιρική εικόνα για επίκαιρα και καίρια ζητήματα Τραπεζικού και Ασφαλιστικού Δικαίου.
Το Συνέδριο διαρθρώνεται σε δύο άξονες:
• Ιδιωτικό και Δημόσιο Τραπεζικό Δίκαιο
• Ιδιωτικό και Δημόσιο Ασφαλιστικό Δίκαιο

Για την εγγραφή σας απαιτείται ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής μέσω της συγκεκριμένης φόρμας μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Banking and Insurance Law Conference και τη δυνατότητα προεγγραφής κι εγγραφής επισκεφτείτε τον σύνδεσμο, εδώ.