You! Η σειρά στο Netflix επέστρεψε και μας διδάσκει για τις σχέσεις

Είμαι fun του You που επέστρεψε στο netflix με την δεύτερη σεζόν και η αλήθεια είναι πώς την τελείωσα μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται αν δεν την έχετε ήδη δει και σας την συνιστώ, για μια “περίεργη” σειρά, ένας συνδυασμός ρομαντισμού και θρίλερ ταυτόχρονα.

Ο πρωταγωνιστής, ο Τζο δεν είναι και πολύ φυσιολογικός άνθρωπος θα λέγαμε, αν και κάποια πιστεύω του και συμπεριφορές παραείναι καλές για τις γυναίκες που συναναστρέφεται. Έχει επίσης ένα διαφορετικό ορισμό της δικαιοσύνης και της προστασίας μέσα του. Για να μην κάνω όμως spoiler θα σας μιλήσω για τα πράγματα που μας διδάσκει η 2η σεζόν για τις σχέσεις, μέσα από τα δικά μου μάτια βέβαια.

via GIPHY

Καταρχάς να προσέχουμε τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με Facebook ή Instagram, όχι γιατί είναι κακό ή παράλογο, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο σπάνιο στην εποχή μας. Επίσης αν ο “φίλος” ή η “φίλη” σου έχει πολύ λίγους φίλους στον λογαριασμό του-της και έχει να ποστάρει από την εποχή του Νώε, πάλι είναι λίγο ύποπτο.

Δεύτερο πράγμα που πρέπει να έχεις στο νου σου, ειδικά αν είσαι κοπέλα είναι να μην βρεθείς μόνη μαζί του στο σπίτι του και στο αμάξι του, στις αρχές. Αν μάλιστα το νέο σου αγόρι, είναι κάποιος άσχετος από τον κοινωνικό σου κύκλο, θέλει δύο φορές προσοχή. Οπότε να μην εμπιστεύεσαι και πολύ εύκολα, όσο καλός κι αν δείχνει. Βέβαια καλό είναι να μη ξέρει κι εκείνος από την αρχή που ακριβώς είναι το σπίτι σου.

via GIPHY

Να βλέπεις με την λογική σου κι όχι με τον ενθουσιασμό σου κι ας είναι αρχή. Να το ζεις μεν, αλλά να προσέχεις την συμπεριφορά του. και μην πιστεύεις και πολύ, στα μεγάλα λόγια. Αν ας πούμε σου ακυρώσει κάτι και σου πει ψέματα,ακόμη κι αν το παραδεχτεί είναι φάουλ. Επίσης δες αν ζηλεύει την παρέα σου και σου λέει να απομακρύνεις κάποιον δικό σου άνθρωπο.