Οι κανόνες του καλού Instagram προφίλ!

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και είναι πλέον πιο δημοφιλές από το Facebook. Οι πιο πολλοί από μας τους νέους το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα για πολλή ώρα ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη ζωή μας ,κάνοντας like και ακολουθούμε πολλούς λογαριασμούς. 

Για να έχεις ένα ωραίο προφίλ στο instagram και να μαζεύεις και εσύ ακολούθους και like και σχόλια πολλά υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες για αυτό το κοινωνικό δίκτυο. Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί από αυτούς λοιπόν;

-Να ανεβάζεις φωτογραφίες που θα είναι περίπου στο ίδιο concept. Οπότε πρέπει να δίνεις προσοχή στα χρώματα που θα κυριαρχούν, στο φόντο και στο γενικότερο story της φωτογραφίας. Μπορείς για παράδειγμα να παίξεις με τριάδες φωτογραφίες. Δηλαδή να ανεβάσεις τρεις παρόμοιες φωτογραφίες στη σειρά με ίδια ρούχα κι άλλη πόζα.

-Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς πάρα πολλά hashtags στις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Όσα hashtag επιλέγεις να βάλεις να συνοδεύουν κάθε φωτογραφία σου καλό είναι να προσπαθείς να ταιριάζουν νοηματικά σαν λέξεις ή φράσεις. Επίσης μπορείς να εμπνευστείς για τα hashtags που θα βάλεις από το look σου ή το φόντο της φωτογραφίας ή το  quote που μπορεί να συνοδεύει σαν λεζάντα.

-Για να ανέβεις επίσης στο instagram και να είσαι πιο δημοφιλής ακόμη εκτός από τις φωτογραφίες και το προφίλ σου πρέπει να προσέχεις καλό είναι να ακολουθείς προφίλ ατόμων ή σελίδων που ταιριάζουν με το δικό σου προφίλ. Για παράδειγμα αν ασχολείσαι με τη μόδα δηλαδή ανεβάσεις φωτογραφίες με μοντέρνα outfits και τάσεις της μόδας καλό είναι να ακολουθείς σελίδες από μαγαζιά με ρούχα σελίδες ή λογαριασμούς  από fashion bloggers, έτσι ώστε να υπάρχει μία αλληλεπίδραση και ένα στοχευμένο κοινό που θα μπορέσει να προσελκύσει πιο εύκολα και να γίνεις και γνωστός. 

-Τέλος για να γίνει δημοφιλής κάποιος στο instagram καλώς ή κακώς πρέπει να αφιερώνει κάποια ώρα κάθε μέρα που θα ασχολείται με αυτό και θα ανεβάζεις φωτογραφίες σε τακτά χρονικά διαστήματα που θα ορίσεις βέβαια εσύ. Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις φωτογραφίες πάρα πολλές με το αγόρι σου ή το κορίτσι σου και να προβάλλεις τη σχέση σου.