Κώστας Βουτσάς: πώς τον αποχαιρέτισαν οι celebrities

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς. Όλοι έχουμε συγκινηθεί καθώς ήταν από τους ανθρώπους που μας έχει χαρίσει τόσο πολύ γέλιο με τις ταινίες του.

Πώς αποχαιρέτησαν όμως επώνυμοι Έλληνες τον σπουδάιο ηθοποιό;

O Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτισε με ένα βίντεο τον Κώστα Βουτσά γράφοντας το εξής: «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012. Μου είπε “παιδί μου τρία είναι τα στάδια, η ανακάλυψη, η αποκάλυψη και η διάρκεια… το τρίτο είναι το πιο δύσκολο”. Για εσένα ισχυει το ‘για παντα’.. Καλό σου ταξίδι Κώστα Βουτσά…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία:

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έγραψε το εξής: «Τί δυσάρεστα νέα.. Ευχαριστούμε για όλα Κώστα Βουτσά. Για το κέφι και την ζωντάνια που μετέδιδες μέσα από την δουλειά σου ,αλλά και με την κάθε κουβέντα που έλεγες, σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη και την τιμή να σε γνωρίσουμε».

H Καίτη Φίνου έγραψε το εξής: «Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά…… Σ’ε υχαριστούμε για την προσφορά σου στον κινηματογράφο το θέατρο και την τηλεόραση… Συλλυπητήρια στην γυναίκα του και τα παιδιά του….».