StartUp Career Day: Η μεγαλύτερη διαπανεπιστημιακή Ημέρα Καριέρας για StartUp εταιρείες έρχεται

Η μεγαλύτερη διαπανεπιστημιακή Ημέρα Καριέρας για StartUp εταιρείες έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Η CollegeLink σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), διοργανώνει το StartUp Career Day, τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων φοιτητών και αποφοίτων με ελληνικές StartUp εταιρείες.


Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι τόσο η ανάδειξη των ελληνικών StartUp εταιρειών και η ενημέρωση των νέων φοιτητών και αποφοίτων για τις εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας σε αυτές όσο και η πρόσβαση των εταιρειών στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό των τριών κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια του StartUp Career Day οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλες δράσεις – πάνελ, workshops – στη σκηνή των οποίων θα παραβρεθούν διακεκριμενα στελέχη του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κλάδου μεταξύ των οποίων είναι ο κ. Γιάννης Καλογήρου (Scientific Director at Innovation and Entrepreneurship Unit, NTUA) και ο κ. Σπύρος Αρσένης (NBG Business Seeds Manager | Startup Ecosystem Strategist). Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις επαγγελματικές τους επιλογές και να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος από εξειδικευμένους συμβούλους των εταιρειών.


Η είσοδος στο StartUp Career Day είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης http://www.startupcareerday.collegelink.gr/.