Οι κανόνες του καλού σεξ!

Για να υπάρχει καλό σεξ σε μία σχέση χρειάζεται τόσο να υπάρχει χημεία αλλά απαιτείται και πολλή φαντασία. Επίσης δεν πρέπει να βλέπεις το σεξ σαν κάτι που πρέπει να κάνεις επειδή είσαι σε μία σχέση και να προσέχεις ταυτόχρονα μην πέσεις στην παγίδα της ρουτίνας της καθημερινότητας.

Δηλαδή να μη βρίσκεις δικαιολογίες για να μην βρεθείς ερωτικά με τον -την σύντροφό σου. όσο σημαντική είναι η επικοινωνία σε μία σχέση άλλο τόσο απαραίτητο και σημαντικό είναι το σεξ και μάλιστα το καλό σεξ. 

Το σεξ τονώνει τόσο Τι λείπει τόσο την ερωτική λίμπιντο των δύο συντρόφων ενώ ταυτόχρονο σε βοηθά να αποκτήσει περισσότερη οικειότητα σε συναισθηματικό επίπεδο με το έτερόν σου ήμισυ και να αυξηθεί η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ σας. Σεξ που είστε και οι δύο γυμνοί δίνεστε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν περιθώρια να κρύψεις κάτι συναισθηματικά ή σωματικά. Είσαι οπότε ο εαυτός σου.  Πώς λοιπόν θα έρθει το πιο καλό σεξ μέσα στην σχέση σου;

Καταρχάς για να έχεις το σεξ που θέλεις και για να είναι και καλό πρέπει να είσαι καθαρός στο τι σου αρέσει και να το ζητάς. Εξάλλου ο άλλος ή η άλλη, δεν μπορεί απαραίτητα να μαντέψει τι σου αρέσει και τι όχι. 

Ένας ακόμα κανόνες του καλού σεξ είναι ότι στην ουσία δεν υπάρχουν κανόνες Οπότε κάνετε αυτό που θες εσύ και σου αρέσει. Μόνο εσείς σαν ζευγάρι ξέρετε πώς θα το απολαύσετε πραγματικά. 

Το πρωινό σεξ επίσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξυπνήσεις την ή τον σύντροφό σου και να ξεκινήσετε ωραία την μέρα σας. Στο καλό σεξ υπάρχει σίγουρα ο κανόνας του dirty talking. Πες αυτό που θες στον ή στην σύντροφό σου, ωμά, όπως σου έρχεται στο μυαλό και ελευθερώσου από τις αναστολές σου.

Τελευταίος κανόνας! Απαγορεύονται οι κάλτσες. Είναι λίγο περίεργο να φοράει κάλτσες κάλτσες ενώ  κάνεις σεξ.