9ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2020

9ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2020

17 -18- 19 Ιουλίου

ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει για να κάνει τρεις καλοκαιρινές νύχτες μαγικές. Για ακόμη μια χρονιά ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε στις συναυλίες των μεγαλύτερων καλλιτεχνών. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες!

Δεκατρία χιλιόμετρα από την ιστορική Αριδαία και 35km από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ.

Γεμίζουμε βαλίτσες για το απόλυτο τριήμερο του Βορρά. Στα Λουτρά Πόζαρ, στη δυτική πινέζα του χάρτη όπου η μουσική γίνεται ένα με το τοπίο.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Η πανέμορφη φύση, τα σπήλαια, το δάσος, ο Αλμωπαίος ποταμός, το όρος Τζένα, το μαύρο δάσος, τα λουτρά Πόζαρ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το δήμο Αλμωπίας! Αλλά υπάρχει και ένας ακόμη! Το Φεστιβάλ Πόζαρ!

Τρεις μέρες γεμάτες χαμόγελα, θετική ενέργεια και μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες ! Τρεις ημέρες χαλάρωσης, δροσιάς και διασκέδασης στην καρδιά του καλοκαιριού!

Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία για ένατη χρονιά!

Περισσότερα για την περιοχή

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, 10 χλμ μετά την ιστορική Αριδαία και περίπου 35 από την Έδεσσα.

Η περιοχή βρίσκεται στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει το φαράγγι. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια,δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο νερού και δάσους. Χρόνια τώρα, επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά Πόζαρ από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άλλοι για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών), άλλοι για να αποδράσουν σε μέρη απαράμιλλής φυσικής ομορφιάς και κάποιοι για να θαυμάσουν τα ιστορικά μνημεία της ακριτικής αυτής γωνιάς της Μακεδονίας.