«MRS. AMERICA»: η νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett

Βασισμένη σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, η νέα σειρά «Mrs. America», αφηγείται την ιστορία του κινήµατος που επικύρωσε την τροπολογία για την ισότητα των δύο φύλων στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’70.

Mε πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Oscar® και Χρυσή Σφαίρα CateBlanchett, το «Mrs. America» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Μετά την πρεμιέρα, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.50. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Μέσα από τα μάτια της συντηρητικής συνταγματολόγου Phyllis Schlafly (CateBlanchett), η οποία αντιτάχθηκε σφοδρά στην τροπολογία και το κίνηµα του φεμινισμού, αλλά και φεμινιστριών της εποχής όπως οι Gloria Steinem (RoseByrne), Bella Abzug (MargoMartindale), Shirley Chisholm (UzoAduba), Jill Ruckelshaus (ElizabethBanks) και Betty Friedan (TraceyUllman), η νέα σειρά «Mrs. America» εξερευνά, πώς ένα από τα πιο δύσκολα πεδία μάχης του πολιτισμικού πολέμου της δεκαετίας του 1970, βοήθησε στην άνοδο της συντηρητικής οργάνωσης «Moral Majority» και άλλαξε για πάντα το πολιτικό τοπίο της Αμερικής.

Τo «Mrs. America»,είναι μια δημιουργία και παραγωγή της βραβευμένης με EMMY® Dahvi Waller (MadMen), της υποψήφιας για Oscar® Stacey Sher (DjangoUnchained, ErinBrockovich), των Coco Francini και Cate Blanchett καθώς και των Anna Boden και Ryan Fleck (CaptainMarvel) που σκηνοθέτησαν τα 4 από τα 9 επεισόδια της σειράς. Το all-star cast της σειράς συμπληρώνουν οι SarahPaulson, JohnSlattery, JeanneTripplehorn, AriGraynor, MelanieLynskeyκαιKayliCarter.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «MRS. AMERICA» ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21.50

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX!

Δείτε το επίσημο trailer