Ταξίδι για να σε βρω! Η μαγεία της σχέσης από απόσταση

Σχέσεις….σχέσεις δύσκολες….σχέσεις που μόνο αυτοί που πραγματικά γουστάρουν μπορούν να διατηρήσουν….μιλάμε για τις σχέσεις από απόσταση.

σχέση απόσταση

Όσοι έχουν υπάρξει φοιτητές σε άλλη πόλη, σε μεγάλο ποσοστό τους θα έχουν γνωρίσει κάποιον/ κάποια από κάποια άλλη μεριά της Ελλάδας. Άλλοι πάλι, ίσως έχουν αφήσει πίσω τους μια σχέση για να πάνε να σπουδάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο μακριά από το σπίτι τους. Άλλοι, γνωρίστηκαν τυχαία, ερωτεύτηκαν και μπήκαν χωρίς να το καταλάβουν σε σχέση εξ’ αποστάσεως….

Οι μέρες που περνάνε χωρίς το σύντροφό σου δίπλα, είναι μαρτυρικές. Μέρες που χρειάζεσαι τον άλλο κοντά σου, που σου λείπει η παρέα του και η αγκαλιά του. Λίγες μέρες λες είναι θα περάσουν….και όταν φτάνει η στιγμή της αντάμωσης…

Μόνο ώρες έμειναν…κλείνεις εισιτήριο και ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου γρήγορα γρήγορα. Η προσμονή και η ανυπομονησία φτάνουν στο ζενίθ τους….Πάνε μέρες από την τελευταία φορά που τον είχες δει να στέκεται μπροστά σου και να σου μιλάει πρόσωπο σε πρόσωπο. Κανονίζεις τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι σου και φεύγεις με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σκέφτεσαι όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που θα κάνετε τον καιρό που θα περάσετε μαζί. Σκέφτεσαι τη στιγμή της συνάντησής σας μετά από τόσες μέρες χώρια. Όσο περισσότερο σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή, τόσο πιο συχνά κοιτάς το ρολόι σου και λαχταράς να περάσει η ώρα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι αυτός….

Λεπτά μακριά….φτάνεις στον προορισμό σου και αντικρίζεις τον άνθρωπο, που επιθυμείς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, να σε περιμένει να αποβιβαστείς. Χαμογελαστός και με μια μεγάλη αγκαλιά να σε περιμένει. Παρατάς βαλίτσες και τρέχεις στην αγκαλιά του. Ξαφνικά, ο κόσμος μεταμορφώνεται και είστε μόνο εσείς οι δύο…Οι μέρες, οι ώρες και τα λεπτά που σας κρατούσαν μακριά, τελείωσαν την αντίστροφη μέτρησή τους. Το παραμύθι ξεκινάει και είστε οι πρωταγωνιστές.

Αυτή είναι η μαγεία της σχέσης από απόσταση. Αυτή η μικρή, αλλά τόσο δυνατή στιγμή.