Τα 4 χειρότερα γυναικεία ελαττώματα

Ας μιλήσουμε για γυναίκες σήμερα. Ποια είναι τα χειρότερα μας ελαττώματα; Η φλυαρία; Η ακαταστασία; Ότι αργούμε στα ραντεβού μας;

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται ειλικρινής ως γυναίκα και να μιλήσω αντικειμενικά για τα τέσσερα χειρότερα μας ελαττώματα, που εσείς οι άντρες  δικαίως παραπονιέστε και σας εκνευρίζουν.

Ζήλια

Μια γυναίκα είτε το δείχνει, είτε το κρύβει βαθιά μέσα της, ζήλευε, ζηλεύει και θα σε ζηλεύει. Κάθε γυναίκα που είναι δίπλα σου. Την κολλητή  σου και τους κολλητούς σου. Τη ξαδέρφη σου. Τη συνάδελφό σου απ’ την δουλειά. Τη σερβιτόρα που σε σερβίρει με χαμόγελο. μέχρι και τη γειτόνισσα της μάνας σου που σου φέρνει ακόμα κουλουράκια. Αισθάνεσαι ότι δεν σου αφήνει τον απαραίτητο χώρο για να αναπνεύσεις και πως θα πρέπει να της δίνεις αναφορά όπου κι αν είσαι και να μην αφήνεις κανένα περιθώριο υποψίας . Μιλάμε για μεγάλη ζήλια που δύσκολα αλλάζει. Τι να κάνεις λοιπόν για να την ελέγξεις; Εξήγησε στην κοπέλα σου ότι όλο αυτό φθείρει και τους δύο, αλλά σε μικρό και φυσιολογικό βαθμό μπορεί να φουντώσει το πάθος στην σχέση σας. 

Κακή Οδήγηση

Λένε ότι εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε και οι καλύτεροι οδηγοί, γιατί δεν έχουμε καλή αίσθηση του δρόμου και των αποστάσεων. Επίσης λέγεται ότι θα ξεχάσουμε που έχουμε παρκάρει, ότι είμαστε αφηρημένες στο δρόμο . Όμως δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό το ελάττωμα που μας κατηγορούν, γιατί έχω δει γυναίκες να οδηγούν φοβερά. Παρ’ όλα αυτά αν θες μπορείς να προσφερθείς στην κοπέλα σου να κάνεις μερικά έξτρα μαθηματάκια οδηγήσεις, αν έχεις δει ότι δεν το έχει ιδιαίτερα. 

Ακαταστασία

Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που θα αφήσουμε τα ρούχα μας, τα κοσμήματα μας, την τσάντα μας και τα παπούτσια μας, κυριολεκτικά όπου βρούμε μέσα στο σπίτι. Βέβαια εσείς οι άντρες μάλλον μας έχετε όλες στο μυαλό σας, σαν σωστές νοικοκυρές, οπότε μια τέτοια εικόνα ακαταστασίας μάλλον θα σας σοκάρει. Αν και η δικιά σου δεν το έχει πάντα με το σιγυρίσμα  τότε πρόσεχε που αφήνεις τα δικά σου πράγματα στο σπίτι της για να μην τα ψάχνεις. Αλλά να ξέρεις συνήθως παίρνουμε από λόγια, οπότε αν με ωραίο τρόπο μας πείτε ότι σας ενοχλεί αυτό θα θελήσουμε να το διορθώσουμε. Αλλά στην αρχή σε προειδοποιώ θα κατηγορούμε τους πάντες, αν δεν βρίσκουμε κάτι που ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας με την πρώτη.

Σπατάλη

Θα παραδεχτώ κι εδώ ότι κάποιες φορές εμείς οι γυναίκες δεν ξεχωρίζουμε τις πραγματικές ανάγκες από την υπερκαταναλωτική μανία που μας πιάνει. Βέβαια έχουμε το ελαφρυντικό της κακής ψυχολογίας, όπου εκεί σίγουρα η βόλτα στα μαγαζιά μας βοηθά. Επίσης για να είμαστε πάντα με στυλ και μοντέρνες, για να πηγαίνουμε στην δουλειά ή όπου αλλού χρειάζεται και θέλουμε, δεν γίνεται να φοράμε ένα απλό παντελόνι και μπλούζα, όπως κάνετε εσείς. Για μας δυστυχώς, είναι πιο περίπλοκο και θέλουμε πέρα από τα ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά κι άλλα πολλά.