6+1 λόγοι που το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή να χωρίσεις!

Ααααχ το καλοκαίρι…Ο ήλιος , η θάλασσα, οι ψηλοί, μαυρισμένοι τουρίστες στις λευκές αμμουδιές, τα πάρτυ , οι ατέλειωτες νύχτες κι εσύ χέρι χέρι με τον καλό σου. Μήπως είναι τελικά η καλύτερη εποχή να χωρίσεις;

καλοκαίρι χωρισμός

Για μερικές εξ ημών η εικόνα αυτή είναι πανέμορφη και πολύ ρομαντική, για σένα όμως που σκέφτεσαι ότι άρχισες λίγο να πήζεις στη σχέση σου ήρθα για να ρίξω λίγο ”λάδι στη φωτιά” ή να σου δώσω λίγους ακόμα λόγους να πεις καλό καλοκαίρι στον φίλο σου, να τον φιλήσεις σταυρωτά και να μπεις στο πρώτο πλοίο, αεροπλάνο ,τραίνο για όπου σε φωτίσει ο θεός:

1.Οι τουρίστες 

Έλληνες,Άγγλοι,Γάλλοι , Πορτογάλοι και γενικότερα όλες οι φυλές του Ισραήλ πρέπει να παραδεχτείς ότι δείχνουν πολύ (μα πολύ) ομορφότεροι ψιλομαυρισμένοι,ευδιάθετοι (χωρίς τις έννοιες του χειμώνα) και με φόντο το νησί.Αντίστοιχα κι εσύ, παρέα με τις φίλες σου, όταν δεν είσαι σε σχέση, μπορείς με το κοκτέιλ σου στο χέρι να ξαμοληθείς στα μπαράκια και τις παραλίες και να φλερτάρεις ασύστολα!!!

2. Η ζέστη

Το ξέρω ότι σου ακούγεται αστείο αλλά πόσο γλυκό ήταν όταν σ’έπαιρνε αγκαλιά το χειμώνα και πόσο τώρα που σε ζεσταίνει ,ιδρώνεις , κολλάς, σου τραβάει καταλάθος τα μαλλιά και γενικά θέλεις να τον σκοτώσεις . Νομίζω λοιπόν ότι αν το κρύο είναι καιρός για δύο έτσι και το καλοκαίρι είναι καιρός να μείνεις λίγο single . 

3.Οι έρευνες

Στατιστικά οι περισσότεροι χωρίζουν το καλοκαίρι. Επομένως μην είσαι εσύ η φίλη που θα ψάχνει ίντερνετ στο μπιτσόμπαρο για να στείλει στο Θανάση (κάθε ομοιότητα απλώς συμπτωματική).

4.Η κρίση 

Θα σου έρθει πολύ πιο φτηνά να πας διακοπές με την παρέα παρά με το μωρό .Βάλ τα κάτω και μέτρα τα, δίκλινο αντί για τρίκλινο ή και ελεύθερο κάμπινγκ , εστιατόρια αντί για σουβλάκια στην παραλία,κομμένα τα κεράσματα στα club…πολύ θέλει;

5.Το παγωτό

Και μία κουταλιά να σου φάει απ το οικογενειακό παγωτό θα πρέπει να τρέμει η καρέκλα του .Άσε το ύφος που θα έχει όταν θα τελειώνεις το δεύτερο υπερπύραυλο της ημέρας .Να θες να γουρουνιάσεις και μην μπορείς.

6.Η ζήλια

Κάθε μπραζίλιαν που περνάει από μπροστά σας στην παραλία και μία αφορμή να σκοτωθείτε,μόνο αυτό θα σου πω. 

+1.(θα μπορούσα να γράψω 7 θα μου πεις, ναι αλλά πώς θα ήμουν ψαγμένη μετά;)ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .  Το να έχεις βαρεθεί σε μία σχέση είναι από μόνο του λόγος να την διακόψεις, μην ψάχνεις κι άλλους λόγους να στηρίξεις την απόφασή σου . Οποιαδήποτε εποχή μία φθαρμένη σχέση , που έχει κάνει τον κύκλο της θα πρέπει να λήγει για το καλό και των δύο, για να το ξεπερνάνε και να προχωράνε μπροστά.

——

Μαριλένα Βησσαρίτη