Πως να πείτε σε κάποιον να βγείτε χωρίς να καρφωθείτε ότι τον γουστάρετε (Μέρος B’)

Και πιάνεις τον εαυτό σου λοιπόν, να μετρά αντίστροφα τις ώρες, τα λεπτά ακόμα και τα δευτερόλεπτα για να τον ξανασυναντήσεις. Έστω και τα λίγα λεπτά μαζί του μοιάζουν ιδανικά στα μάτια σου για να τον δεις.

Φυσικά, θα «πέθαινες» για ένα ραντεβού μαζί του, όμως τον βλέπεις να διστάζει να κάνει την πρώτη κίνηση. Αποφασίζεις λοιπόν, να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να κανονίσεις με κάποιον τρόπο να βγείτε χωρίς όμως να καρφωθείς.

 

Πώς όμως θα το κάνεις αυτό??? Μην ανησυχείς. Πάρε μερικές ιδέες έτσι ώστε να είσαι ετοιμοπόλεμη για την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις.

  • «Στοίχημα»: Αν το άτομο αυτό είναι μέσα στην παρέα σου, βρες ένα θέμα με το οποίο θα έχετε αντικρουόμενες απόψεις και για να ανακαλύψετε ποιος τελικά είχε δίκιο βάλτε ένα στοίχημα. Όποιος νικήσει κερνάει καφέ. Έτσι , έχει κανονιστεί ήδη το πρώτο ραντεβού χωρίς καν να το καταλάβει.
  • Κάλεσέ τον κάπου με την παρέα σου: Αν σχεδιάζεις ένα διήμερο ή έστω μια μονοήμερη με την παρέα σου σε κάποιο εξοχικό, μπορείς να το αναφέρεις μπροστά του –τυχαία πάντα- και στη συνέχεια να καλέσεις και εκείνον γιατί ως γνωστόν είσαι και ευγενική κοπέλα.
  • Αυτοπροσκαλέσου με χιούμορ: Το σαββατοκύριακο είναι πάντα μία πολύ καλή αφορμή για εξόδους. Ρώτησέ τον λοιπόν, τι σχέδια έχει και όταν σου απαντήσει, πες με ενθουσιασμό ότι κάτι τέτοιο το λατρεύεις ή ότι πάντα θα ήθελες να το δοκιμάσεις όποτε δε μπορείς να χάσεις αυτή την ευκαιρία τώρα. Αυτοπροσκαλέσου λοιπόν,  να τον συνοδεύσεις έστω και στην πλάκα και θα δεις ότι στο τέλος θα πάτε μαζί.
  • Μίλησε για το στέκι σου: Αν για παράδειγμα μετά τη δουλειά έχεις ένα συγκεκριμένο μαγαζί που πηγαίνεις για να χαλαρώσεις και το έχεις ξεχωρίσει για κάποιο λόγο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το γνωστοποιήσεις και στους υπόλοιπους της παρέας και πόσο μάλλον στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι αυτό, και κάλεσέ τον μια μέρα για να το ανακαλύψει και εκείνος. Και που ξέρεις…Μπορεί να αρχίσετε να πηγαίνετε παρέα.