5 θέματα προς συζήτηση για το πρώτο ραντεβού

Οι γυναίκες ερωτεύονται συνήθως με τα αυτιά. Και ναι, τους αρέσουν οι ρομαντικοί τύποι, που είναι πάντα ετοιμόλογοι. Αλλά μερικοί άντρες δεν ενεργούν σωστά σε αυτό το σημείο. Προσπαθούν να δώσουν την εντύπωση ενός σοβαρού ατόμου, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά πολύ βαρετοί και δεν έχουν κάτι να συζητήσουν.

πρώτοραντεβού

Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να συζητήσετε με ένα κορίτσι στο πρώτο σας ραντεβού.

1) Χόμπι

Πες της για τα διαφορετικά πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις. Είναι ένα ατελείωτο θέμα. Μπορείς να της μιλήσεις όχι μόνο για τους αγαπημένους σου συγγραφείς και πίνακες ζωγραφικής αλλά και για όλα όσα σκοπεύεις να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Μίλησέ για το αγαπημένο σου χόμπι, αλλά δες και την αντίδραση του κοριτσιού: αν αισθάνεσαι ότι έχει βαρεθεί, άλλαξε ομαλά το θέμα.

2) Η δουλειά σου. Αλλά αν έχει πραγματικά ενδιαφέρον

Πιθανότατα θέλετε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα ο ένας για τον άλλο. Τα επαγγέλματα και τα σχέδια σταδιοδρομίας καταλαμβάνουν ένα σημαντικό μέρος στη ζωή μας. Δεν είναι κακό να της μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, για τις φιλοδοξίες και για τους στόχους σου.

3) Για τις διακοπές και τα ταξίδια που ήδη έχεις κάνει

Οι εμπειρίες των τελευταίων διακοπών είναι επίσης ένα καλό θέμα που αξίζει να συζητηθεί. Αλλά προσπάθησε να μην αντιδράσεις αρνητικά σε κάτι που θα σου πει, για παράδειγμα μπορεί να πιστεύεις ότι η Μάλτα δεν είναι το καλύτερο μέρος για διακοπές, αλλά μην της το πεις, μπορεί εκείνη να την επισκέπτεται κάθε χρόνο.

4) Κατοικίδια

Εάν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι, μη διστάσεις να το συζητήσεις με την κοπέλα που μιλάς. Μόνο οι εγωιστές και τα άτομα με αλλεργίες δεν γουστάρουν τις γάτες ή τα κουτάβια. Χαριτωμένα κατοικίδια συνήθως αρέσουν στις κοπέλες και έτσι θα δείξεις και το ευαίσθητο του χαρακτήρα σου! Αν το γνωρίσει δε και της αρέσει θα έχεις ακόμα ένα λόγο να την βλέπεις.

5) Διατροφή

Δεν χρειάζεται να είσαι chef ή gourmet τύπος για να πιάσεις την κουβέντα για φαγητά και διατροφή. Πες της ποια είναι τα αγαπημένα σου φαγητά και επιδόρπια, μπορεί να τύχει να είστε και οι δύο vegete ή να σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο φαγητό.

Κλείνοντας, να θυμάσαι ότι το βασικό στο πρώτο ραντεβού είναι να έρθεις κοντά με τον άλλο και να τον γνωρίσεις. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου, να της μιλάς και να είσαι διασκεδαστικός, ετοιμόλογος και ευέλικτος να πας από το ένα θέμα στο άλλο όταν δεις ότι κάτι την ενοχλεί.

Good luck!