Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Άλσος

Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια. 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος την Δευτέρα 20 Ιουλίου!

Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen.

Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα). 

Μείναμε για πολύ καιρό χωρίς live μουσική, καιρός να ξαναβρεθούμε να τραγουδήσουμε παρέα.

20 Ιουλίου η αγαπημένη μας Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Άλσος με τα μεγάλα της τραγούδια.

Γιατί “καλοκαίρι χωρίς Ελευθερία δε γίνεται”.Για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του θεάτρου Άλσους, εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων και τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Προτεραιότητά μας είναι το καλύτερο για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και τη δημόσια υγεία.

Το προσωπικό μας φροντίζει συνεχώς να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλειά σας.

Πιο συγκεκριμένα:
*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.