Ευκαιρίες απασχόλησης για νέους 18-35 ετών στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο εμπορίας τροφίμων, με πάνω από 14.000 εργαζόμενους, ενώ είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 21 εταιρίες, 375.000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα.

Ο Όμιλος προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας με συνεχείς δυνατότητες εκπαίδευσης και ικανοποιητικές αποδοχές.

Οι συμβάσεις είναι πλήρους απασχόλησης, αορίστου χρόνου και οι θέσεις εργασίας είναι στα κεντρικά γραφεία διοίκησης του Ομίλου στην Αθήνα. Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της και συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες της κυβέρνησης και των αρμοδίων αρχών. 

Παρακαλούμε μην κάνετε αίτηση αν δεν είστε διαθέσιμη/ος για πλήρη απασχόληση άμεσα.

Οι συγκεκριμένες θέσεις απευθύνονται σε νέους ανέργους 18-35 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος απασχολησιμότητας Ready 2 Work, που υλοποιεί στην Αθήνα η knowl για λογ/σμό του Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου). Παρακαλούμε μην κάνετε αίτηση αν έχετε εργασία.

Θέσεις εργασίας στον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος για Store Forecasting & Replenishment Analysts (Αναλυτές Προβλέψεων και Αναπλήρωσης Αποθέματος). Όσοι προσληφθούν θα είναι υπεύθυνοι να αξιολογούν τις προτάσεις για παραγγελίες που προκύπτουν αυτοποιημένα από το σύστημα προβλέψεων του Ομίλου και όπου χρειάζεται να τις παραμετροποιούν,  λαμβάνοντας υπόψη το διαθέσιμο απόθεμα, έκτακτα γεγονότα (πχ προωθητικά events), βραχυχρόνιες καταναλωτικές τάσεις και την πιο πρόσφατη ενημέρωση από τα καταστήματα. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ:• Άριστη γνώση εφαρμογών MS Office• Άριστη γνώση Αγγλικών• Ομαδικότητα και δυνατότητα συνεργασίας • Οργανωτικές δυνατότητες, επιμονή στη λεπτομέρεια και καλές αναλυτικές δεξιότητες• Επιθυμητό πτυχίο σε Μαθηματικά/Στατιστική, Logistics, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή σε κάποιο σχετικό πεδίο• Επιθυμητή η εργασιακή εμπειρία σε οργάνωση λειτουργιών για κατάστημα λιανικής, εφοδιαστική αλυσίδα ή logistics• Επιθυμητή η εμπειρία με χρήση SAP ή άλλου συστήματος ERP.

Περισσότερα εδώ

Τα 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι έρχεται το τέλος στην σχέση σας!

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών