Ένας κόσμος γεμάτος χαρακτήρα ξεδιπλώνεται στο www.schweppes.gr!

Εμβληματικά σύμβολα που έγραψαν ιστορία, εμπνευσμένα cocktails, μοναδικά δώρα και exclusive εμπειρίες συνθέτουν τον απόλυτο online προορισμό που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις!

Φέτος, το Schweppes, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, καλωσορίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το καλοκαίρι, λανσάροντας μία νέα, πρωτοποριακή online πλατφόρμα με πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο!

Με μία επίσκεψη στο www.schweppes.gr, έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις όλα εκείνα τα ξεχωριστά στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα του brand, να περιηγηθείς στη μακρόχρονη ιστορία του προϊόντος, να ενημερωθείς για μοναδικές προσφορές καινα γνωρίσεις όλες τις δροσιστικές εκδοχές του για να απογειώσεις τα cocktails σου. Και αν γίνεις μέλος του “TheClub”, μπορείς να απολαύσεις ακόμη περισσότερα οφέλη, να κάνεις δικά σου εντυπωσιακά δώρα και να ζήσεις στιγμές γεμάτες χαρακτήρα! Εάν αγαπάς τις τέχνες, τη μουσική, το design και τα ταξίδια, αυτό το δυναμικό communityθα γίνει το νέο placetobe για εσένα!

Μπες σε έναν κόσμο μοναδικών εμπειριών που θα λατρέψεις! Βρες τους κωδικούς που βρίσκονται στις συσκευασίες Schweppes 330ml, συγκέντρωσε πόντους και ξεκλείδωσε premium δώρα και αποκλειστικές εμπειρίες, ειδικά σχεδιασμένες για άτομα που ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής. Αντικείμενα και υπηρεσίες απαράμιλλου στιλ από τα καταστήματα Attica, Public, Paraphernalia, Love-it, Prigipo, Gallery Zoumboulakis, Polis Hammam – PolisLoutron και KiziDesignStudio, καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, σε περιμένουν!