4 Τρόποι να σε ερωτευτεί από την αρχή!

Ο έρωτας είναι μυστήριο πράγμα, μία δύσκολη υπόθεση και σίγουρα θέμα τύχης. Ειδικά ο αμοιβαίος έρωτας, αν σου τύχει και σου φύγει, δύσκολα θα το ξαναπετύχεις στην ζωή σου.

Και δεν στο λέω αυτό, γιατί θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είναι καλό γενικά όλοι μας να είμαστε λίγο ρεαλιστές σε αυτό τον τομέα των σχέσεων.

Πολλοί πιστεύουν ότι ερωτευόμαστε μόνο μια φορά στη ζωή μας αληθινά, άλλοι πάλι ερωτεύονται κάθε μέρα που λέει ο λόγος, και υπάρχουν και οι πιο συγκρατημένοι που θεωρούν ότι ο αληθινός έρωτας (μην τον μπερδεύεις με τον ενθουσιασμό) θα μας τύχει δύο με τρεις φορές.

Όπως και να έχει πάντως, το θέμα μας τώρα είναι τι γίνεται αν είσαι μαζί με κάποιον και βλέπεις ή στο έχει πει και ο ίδιος ότι ο έρωτας του έχει φύγει. Ναι μεν σε γουστάρει, σε θέλει πολύ, θέλει να συνεχιστεί η σχέση σας, αλλά ο έρωτας έκανε φτερά. Εσένα σίγουρα δεν σου αρέσει το αγόρι σου να μην νιώθει την φλόγα που νιώθεις και συ.

Μην αγχώνεσαι όμως για αυτό. Με μερικά μικρά βήματα θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή, όπως την πρώτη φορά, μη σου πω και πιο δυνατά.

1. Οι άντρες όπως ήδη θα ξέρεις είναι κάτι σαν μεγάλα παιδιά. Και τι θέλει να πω με αυτό βέβαια; Ότι αν είναι άρρωστος ο καλός σου, και λογικά γκρινιάζει ακόμη και με λίγο συνάχι, κάνε του την νοσοκόμα και περιποίησου τον. Φτιάξτου ζεστό τσάι, φρόντισε τον και να δεις τι ωραία που θα νιώσει για σένα.

2. Ανανέωσε το κρεβάτι σας και την ερωτική σας ζωή. Ντύσου πιο σέξυ μια μέρα που θα βγείτε έξω, στείλε του ενώ είστε στις δουλειές σας φωτογραφίες σου για να τον εξιτάρεις για μετά που θα βρεθείτε ή πες του με μήνυμα πόσο πολύ τον θες. Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και τo τηλεφωνικό σεξ.

3. Εναλλακτικότητα. Κάντε μαζί κάτι διαφορετικό, πέρα από τα συνηθισμένα ραντεβού σας που περιλαμβάνουν κάποιον καφέ ή ποτό ή φαγητό, πηγαίνετε για bungee jumbing ή για πεζοπορία.

4. Γίνε ο καλύτερος σου εαυτός. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό μετράει η σχέση σας, δεν χρειάζεται να επαναπαύεσαι και να χαλαρώνεις. Αντίθετα μπορείς να δείξεις στον σύντροφό σου, ικανότητες που έχεις και δεν τις φαντάζεται κανείς, όπως για παράδειγμα ότι χορεύεις πολύ καλά τανγκό ή λάτιν, ή ότι μαγειρεύεις γλυκά.