Menu

Οι πιο συχνοί λόγοι απιστίας!

Σε όλες τις σχέσεις που θα κάνεις είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα θα έρθει σίγουρα μια φορά στη ζωή σου που θα περάσει έστω από το μυαλό σου το θέμα της απιστίας.

Επειδή όμως από την θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει μια απόσταση, ας δούμε τι είναι αυτό που θα σε οδηγήσει όντως να πάρεις την απόφαση να απατήσεις κάποιον-α.

 
1. Η ρουτίνα στο σεξ: Παρατηρείται από το εξάμηνο και μετά συνήθως κι αν είσαι από εκείνους που βαριούνται να δοκιμάσουν μια νέα στάση ή να πειραματιστούν λίγο παραπάνω πρόσεχε,γιατί όσο σημαντική είναι η καλή επικοινωνία άλλο τόσο και το καλό σεξ.
 
2. Η υπερβολική οικειότητα: Εδώ έχουμε τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δηλαδή η άνεση που νιώθουμε με το ταίρι μας είναι καλή ως ένα σημείο,γι’ αυτό καλό είναι να μην παραγνωριστούμε τόσο που να το γυρίσουμε μετά στο φιλικό επίπεδο.Κρίμα είναι!
 
3. Η παραμέληση του εαυτού μας: Συνήθως συνοδεύεται με την οικειότητα που είπαμε παραπάνω. Αρχίζουμε να χαλαρώνουμε, άντρες και γυναίκες θεώρουμε ότι “δέσαμε τον γαιδαρό ” μας και κυκλοφορούμε απεριποιήτοι, πιο απλά, παίρνουμε μερικά κοιλάκια ειδικά στις κοιλίτσες οι άντρες, δεν βαφόμαστε εμείς οι γυναίκες κ.ο.κ
 
4. Για επιβεβαίωση: Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες χρειαζόμαστε το φλερτ στη ζωή μας. Μόνο που κάποιοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα για να δούνε μάλλον αν περνάει ακόμη η μπογιά τους τώρα που είναι δεσμευμένοι.
 
5. Για αντίποινα: Στην περίπτωση που ήδη έχεις λοξοδρομήσει εσύ και το έμαθε ή το ομολόγησες μόνος σου και θέλει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.
 
Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι πάντα καλύτερη η επιλογή του χωρισμού από το να απατήσεις αλλά άνθρωποι είμαστε και οι συγκυρίες καμιά φορά στη ζωή μας γίνονται περιέργες. Γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκράτηση, να μην είμαστε παρορμητικοί και πάντα ειλικρινείς με μας και με το ταίρι μας ότι κι αν γίνει.

Leave a Reply

Exit mobile version