10 πράγματα που καταλαβαίνεις μόνο όταν είσαι ο αφηρημένος της παρέας

Σύμφωνα με έρευνες που βρήκα στο Internet, ο άνθρωπος που είναι αφηρημένος είναι πιο δημιουργικός, έχει μεγαλύτερο IQ από το συνηθισμένο και οι πιθανότητες που υπάρχουν για να παντρευτεί κάποιο μέλος βασιλικής οικογένειας είναι αυξημένες!

Βέβαια το να αφαιρείσαι πολύ συχνά και με ευκολία δεν είναι και ευχάριστο για τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω σου, γιατί όλο και κάποια στιγμή θα  (ξανα)τύχει να περιμένουν μέρες ένα μήνυμά σου.

Να λοιπόν, 10 πράγματα  που καταλαβαίνεις μόνο αν είσαι αφηρημένος.

1. Μπορείς να διαβάσεις την ίδια πρόταση 500 φορές και ακόμα να μην έχεις καταλάβει τι ακριβώς  θέλει να πει ο ποιητής.

2. Πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις κάτι συγκεκριμένο και τελικά γυρίζεις σπίτι με τόσα άλλα πράγματα, εκτός από αυτό για το οποίο πήγες.

3. Μπαίνεις στο  δωμάτιο με συγκεκριμένο λόγο,  τον οποίο ξεχνάς και τελικά φεύγεις. Θυμάσαι τον λόγο  μετά από κανένα μισάωρο αλλά πλέον ή θα  βαριέσαι ή δεν θα προλαβαίνεις.

4. Υπάρχουν δεκάδες άτομα που περιμένουν να τους απαντήσεις σε μήνυμα ή να τους καλέσεις πίσω ή να πας στο ραντεβού σας!

6. Όταν κάποιος αρχίσει να σου αναλύει τι δουλειά κάνει,πόσα αδέρφια έχει και τι σπουδάζει, το μυαλό σου κατευθείαν «κοιμάται» και δεν συγκρατείς τίποτα. Έτσι συνέχεια τον ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Μέχρι βέβαια να αισθανθείς άσχημα και απλά να υποδύεσαι πως τα θυμάσαι.

7. Έχεις φύγει από το σπίτι σου με δύο διαφορετικά παπούτσια ή κάλτσες, με το ταμπελάκι αγοράς πάνω στην μπλούζα ή με ένα μάτι βαμμένο και το άλλο όχι.

8. Έχεις φτιάξει τσάι η καφέ, το  ξεχνάς  βέβαια και περνάνε δύο ώρες, το τσάι ή ο καφές κρυώνει, αδειάζεις την κούπα στο νεροχύτη και βρίζεις λίγο.

9. Αν αποφασίσεις να βάλεις κάτι στον φούρνο, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξει καμμένο!

10. Αν οι φίλοι σου, στέλνουν βίντεο με διάρκεια πάνω από 2 λεπτα, δεν το βλέπεις ποτέ, αλλά αντιδράς με με καρδούλες για να νομίζουν ότι το είδες.