Άλλα λέει και άλλα εννοεί! 5 κλασσικές φράσεις των αντρών για να μην μπερδεύεσαι

Άλλα λέει, άλλα κάνει κι άλλα εννοεί..Συνήθως λένε ότι εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι θέλουμε, αλλάζουμε γρήγορα γνώμη, και γενικά ότι είμαστε αλλοπρόσαλλες. Κι όμως το φαινόμενο του άλλα λέω, αλλά κάνω και άλλα εννοώ, δεν συναντάται μόνο στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά και στους άντρες.

Ίσως αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι εσείς οι άντρες δεν το έχετε και τόσο με τα λόγια. Μπορεί επίσης να μην θέλετε κάποια φορά να μας πληγώσετε οπότε θα πείτε την δεδομένη χρονική στιγμή κάτι που πλησιάζει σε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε εμείς κατά βάθος.

Πέρα από τον λόγο όμως έλα να δούμε πέντε κλασσικές φράσεις που χρησιμοποιούν οι άντρες και τι πραγματικά θέλουν να μας πούνε με αυτές.

1. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε την φιλία που έχουμε. 
Αν το ακούσεις αυτό από άντρα να ξέρεις ότι θέλει να σου πει πολύ απ έξω, για να μην σε πληγώσει ότι δεν σε θέλει.

2. Να τα πούμε πιο μετά αυτά; 
Αυτό σημαίνει ότι μέσα του θεωρεί ότι θα το έχεις ξεχάσει και θα αποφύγει την συζήτηση που λογικά δεν θα τον συμφέρει και πολύ.

3. Δεν ήθελα να πω αυτό 
Κι όμως φίλη μου ακριβώς αυτό που σου είπε ήθελε να πει. Αλλά προφανώς αντέδρασες κάπως π.χ. θύμωσες, στεναχωρήθηκες ή ξενέρωσες και προσπαθεί να το μαζέψει τώρα.

4. Δεν είμαι σε φάση για σχέση 
Και εννοείται ότι εννοεί ότι δεν είναι για σχέση μαζί σου. Με κάποια άλλη, χωρίς παρεξήγηση, θα μπορούσε. Οπότε συνήθως αιτίες του τύπου, έχω πολύ δουλειά και δεν έχω χρόνο, είναι απλές δικαιολογίες.

5. Όλα σου πάνε. 
Αν ετοιμάζεστε για να βγείτε και έχεις αργήσει, και τον ρωτάς τι να βάλεις, θα σου πει αυτό ώστε να ξεμπερδεύετε μια ώρα νωρίτερα,  γιατί προφανώς θα έχει βαρεθεί να περιμένει.