Σχέση από απόσταση! Γίνεται ή όχι;

Μία σχέση είναι και αυτή από απόσταση. Δύσκολο πράγμα η χιλιομετρική διαφορά, αλλά ακόμη πιο δύσκολη η συναισθηματική. Εμείς βέβαια εδώ θα μιλήσουμε μόνο για τη πρώτη, την πιο κλασσική ας πούμε.

σχέση από απόσταση

Πολλοί και πολλές είναι κατά μιας τέτοιας σχέσης. Δεν θέλουν να βάλουν τον εαυτό τους σε μία τέτοια, σίγουρα ψυχοφθόρα διαδικασία και είναι απολύτως κατανοητό.

Για να μπεις σε μια σχέση από απόσταση, πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και να έχεις σιγουριά για τα συναισθήματα σου απέναντι στον άλλον ή στην άλλη. Αλλιώς δεν σου φταίει σε κάτι το άλλο άτομο.

Αν λοιπόν το αποφασίσεις, για τους σωστούς πάντα λόγους, δηλαδή επειδή θες να το ζήσεις και γουστάρεις πολύ, οπλίσου με υπομονή και επιμονή.

Προσπάθησε να μην δίνεις τόσο βάση σε κάτι που θα σε πειράξει όσο είστε μακριά, ώστε να αποφεύγεις τους συνεχείς καυγάδες από τηλέφωνο και μηνύματα.

Μάζευε λεφτά για να πηγαίνεις να τον/τη βλέπεις όσο πιο συχνά μπορείς και σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας.

Αν υπάρχει δυνατότητα να μετακομίσει ο ένας από τους δύο στην πόλη του άλλου θα ήταν μια πολύ καλή λύση, ειδικά αν δεν είστε μακριά για λόγους σπουδών, αλλά μόνιμα εξαιτίας μιας εργασίας.

Ένα από τα καλά πάντως μιας σχέσης εξ’αποστάσεως είναι ότι έχεις παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σου, τις παρέες σου και για να εξελιχθείς εσύ πιο πολύ. Επίσης η χαρά που παίρνεις όταν συναντάς τον άλλον ή την άλλη είναι πολύ μεγάλη!

Αν βέβαια κάποια στιγμή νιώσεις ότι πιέζεσαι λόγω της απόστασης, ότι δεν νιώθεις καλά μέσα σε αυτή τη σχέση ή απλά εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει κάποια λύση που να είστε σύμφωνοι και οι δύο πλευρές για την απόσταση, καλύτερα να το λήξεις, και μάλιστα από κοντά, είναι πιο τίμιο και για σένα και για τον/την άλλη ειδικά αν είστε καιρό μαζί.