3 Ταινίες δράσης του Netflix

Αυτή την φορά σου προτείνουμε 3 ταινίες δράσης του Netflix, που είδαμε πολύ πρόσφατα και μας τράβηξαν το ενδιαφέρον.

ταινίες δράσης στο netflix

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, μετά την περίοδο ειδικά της καραντίνας που περάσαμε,  η streaming πλατφόρμα έχει γίνει ακόμη καλύτερη και οι ταινίες της καλύπτουν όλα τα γούστα.

Project Power

Στην ταινία βλέπουμε ότι ένα χάπι, χαρίζει  υπεράνθρωπες δυνατότητες σε όποιον το πάρει, για πέντε λεπτά. Το μυστηριώδες και αμφιλεγόμενο αυτό σκεύασμα σύντομα αρχίζει να διακινείται παράνομα στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης με ολέθριες και απρόβλεπτες συνέπειες που για μερικούς μπορεί να αποβούν μοιραίες ή και θανατηφόρες. Μία έφηβη, ένας αστυνομικός και ένας πρώην αξιωματικός λοιπόν, εμπλέκονται και δίνουν τα χέρια για να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό και να ξεσκεπάσουν τον εμπνευστή του.

Εδώ έχουμε ένα επίσης πολύ δυνατό καστ, με τους ηθοποιούς  Jamie Foxx (Baby Driver, Django Unchained), Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises, Inception), Dominique Fishback (Show Me a Hero, The Deuce) και τον Rodrigo Santoro (Westworld, Lost).

Extraction

Ο Τάιλερ Ρέικ, ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει, αντιθέτως να καρπωθεί μια μεγάλη αμοιβή όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου Ινδού μεγαλοεγκληματία.

 Είναι μια περιπέτεια κάποια πολύ καλά σημεία και καλογυρισμένες σκηνές δράσης, μέχρι εκεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια  έκπληξη στην πλοκή. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ.

Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

The Old Guard 

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ, «Η Παλιά Φρουρά» και ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων πολεμιστών που προστατεύουν την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες. Αρχηγός τους είναι η πολεμίστρια Άντι (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστική αδιάσπαστη ομάδα μισθοφόρων, οι οποίοι για έναν μυστηριώδη λόγο είναι αθάνατοι, πολεμούν εδώ και αιώνες για να προστατεύσουν τον κόσμο των θνητών.

Όταν όμως επιστρατεύονται σε μια επείγουσα αποστολή, οι μοναδικές τους ικανότητες γίνονται ξαφνικά γνωστές και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Άντι και της Νάιλ (Κίκι Λέιν), της νεότερης πολεμίστριας, για να εξαλείψει την απειλή εκείνων που προσπαθούν με κάθε μέσο να αναπαράξουν και να εκμεταλλευτούν εμπορικά τη δύναμή της.

Η Παλιά Φρουρά | Επίσημο τρέιλερ | Netflix